SSC-ICT gunt opnieuw raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

SSC-ICT gunt opnieuw raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

SSC-ICT heeft opnieuw een raamovereenkomst gegund aan CIMSOLUTIONS, in combinatie met SLTN en Brunel, voor de inhuur van ICT-Professionals. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS is deze raamovereenkomst aan nog 6 andere leveranciers gegund. SSC-ICT is een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid en levert ICT-diensten aan ruim 50.000 rijksambtenaren bij 7 ministeries. De raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2024, heeft een looptijd van maximaal vier jaar en een maximale waarde van € 270.000.000,-.

logo-ssc-ict

De inhuur betreft voornamelijk de volgende functies: Applicatiebeheerders, Systeembeheerders, Projectmanagers, Systeemontwikkelaars, Netwerkbeheerders, Serverbeheerders en Applicatieontwikkelaars.

“Het is geweldig dat we de succesvolle samenwerking met SSC-ICT de komende jaren voort kunnen zetten. Met onze uitgebreide ervaring met het leveren van hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat om SSC-ICT te ondersteunen met de inzet van de juiste gekwalificeerde ICT-Professionals. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de komende 4 jaar met wederom vele uitdagende en interessante opdrachten bij SSC-ICT” , aldus Moynul Hossain, managing director CIMSOLUTIONS.