Finance & Verzekeringen

Finance & Verzekeringen

De Marktsector Finance en Verzekeringen is continu in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar op door wetwijzigingen, door de de blijvende noodzaak om verder te digitaliseren en kosten te besparen en het innoveren van de online omgevingen voor het werven en behoud van klanten.

Sinds 19 februari 2019 is de Payment Service Directive 2 (PSD2) van kracht. PSD2 is een vernieuwde Europese richtlijn voor betaaldiensten. Dit stelt hoge eisen aan de ICT vanwege security en de AVG.

Finance Verzekeringen 2

Samen met onze klanten zorgen wij voor verdere digitalisering en automatisering van processen. Denk bijvoorbeeld aan een chatrobot welke verzekerden te woord staat en een groot deel van de telefoongesprekken automatisch afhandelt, zonder te kort te doen aan de kwaliteit van de dienstverlenging.

CIMSOLUTIONS voorziet de Finance en Verzekeringen sector van de benodigde kennis. Onze klanten in de sector Finance en Verzekeringen zoals Volvo Financial Services, VGZ, CCV, ING, APG, ABN AMRO en TKP, hebben een uitstekende reputatie en staan bekend om hun innovatieve vermogen.

Waarom CIMSOLUTIONS voor Finance en Verzekeringen?

Al meer dan 20 jaar voorzien wij de grote verzekeraars, financiële instellingen en banken van onze diensten. Wij realiseren en beheren innnovatieve en klantgerichte maatwerksystemen en standaard applicaties zoals: klantenportalen voor verzekerden, wereldwijde automatische incasso-applicaties voor multinationals, gegevensknoopunten tussen verzekeraars en ziekenhuizen, lease en huur informatiesystemen en self-service portalen voor de pensioensector.

CIMSOLUTIONS levert de Finance en Verzekeringen sector hoogwaardige en professionele ICT-consultancy diensten en softwareontwikkelingoplossingen. Onze expertise dekt alle fasen van de software levenscyclus van analyse tot specificatie, van haalbaarheidtoetst tot ontwerp, ontwikkeling, test, onderhoud, beheer en projectmanagement.

Softwareontwikkeling voor VGZ

Als voorkeurleverancier voor VGZ ondersteunt CIMSOLUTIONS VGZ in het realiseren van de online omgevingen voor zowel verzekerden als zorgverleners. Vanuit multidisciplinaire teams worden nieuwe technologieen en innovatieve concepten ingezet om deze omgevingen zo veel mogelijk te digitaliseren en automatiseren zonder in te boeten op de kwaliteits- en servicebeleving van de klant. In onze referentie leest u hoe VGZ dit samen met CIMSOLUTIONS doet. LEES MEER

Meerdere projecten voor Volvo Financial Services

Specialisten van CIMSOLUTIONS hebben voor VFS aan diverse projecten gewerkt als database ontwerper, database ontwikkelaar, software ontwerper, software ontwikkelaar, functioneel beheerder, applicatiebeheerder en tester. LEES MEER

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.