Elektronica & Halfgeleiders

Elektronica & Halfgeleiders

De halfgeleiderindustrie zal het komende decennium profiteren van de voortdurende innovatie en ontwikkeling van connectiviteit, datacenters, communicatie en geavanceerde software. Toenemende consumptie van elektronische componenten gebruikt in infotainment, veiligheid en navigatie van auto’s zal bijdragen aan de groei in de elektronica industrie. De vraag naar connectivity zorgt voor een sterke vraag naar wearables, smart home componenten en virtual reality systemen.

Elektronica Halfgeleider 2

De elektronicasector wordt gekenmerkt door een continue trend naar miniaturisatie en verhoogde functionele integratie, waarbij de software steeds belangrijker en omvangrijker wordt. Onze software ontwikkelaars, testers, designers, architecten en scrum masters helpen u met de trend mee te kunnen blijven gaan.

CIMSOLUTIONS in de elektronica en halfgeleider sector

CIMSOLUTIONS is al meer dan 27 jaar een gerenommeerde IT-dienstverlener binnen de elektronica- en halgeleiderindustrie. Meerdere wereldmarkleiders zoals ASM(L), Benchmark en NXP behoren tot onze klantengroep. Door het toepassen van moderne (ontwikkel)methodieken zorgen wij ervoor dat onze klanten blijven innoveren, anticiperen en klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Wij kunnen u ook helpen úw businessdoelstellingen waar te maken.

Onze expertise omvat alle fasen van de software levenscyclus, van specificatie en haalbaarheid tot ontwerp, ontwikkeling, test & implementatie, onderhoud, beheer en projectmanagement van zowel maatwerk- als standaardapplicaties, systemen, hardware, netwerken en cloud oplossingen.

Langdurige samenwerking met Fico Molding

CIMSOLUTIONS heeft, in een langdurige samenwerking sinds 1995 met Fico Molding, zorg gedragen voor alle fasen van de software ontwikkeling ten behoeve van een range van producten op diverse softwareplatforms en regelmatig ook de installatie en nazorg wereldwijd op de locatie van de eindgebruiker. LEES MEER

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.