Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS biedt studenten van een volwaardige hbo- of wo- opleiding (met een sterke ICT-component) de kans om af te studeren op unieke, nog niet eerder uitgevoerde onderzoeksvragen. Bij ons leer je niet alleen van professionals, je brengt jouw opgedane kennis ook in.

Afstuderen Bij Cimsolutions 3

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS geeft je een goede start voor je toekomstige carrière. En wie weet kom je na je afstudeeropdracht in dienst, zoals veel van onze collega’s in de afgelopen jaren.

Uitstekende begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens het afstuderen veel kennis op doet en dit leert toepassen in je opdracht of onderzoek. Een van onze Fieldmanagers is je vaste afstudeerbegeleider waar je terecht kunt met al je vragen. Een vaste Product Owner is jouw opdrachtgever gedurende je opdracht of onderzoek. Managers en ICT-professionals zijn beschikbaar voor advies en om mee te sparren. We garanderen je dat je de eindstreep haalt met een onderscheidende, unieke opdracht!

Wij bieden je:

 • Unieke afstudeeropdracht op maat
 • Bewezen gestructureerde aanpak
 • Persoonlijke aandacht
 • Vakinhoudelijke coaching door onze experts
 • Garantie tot innovatieve onderwerpen
 • We komen graag naar je verdediging

Creëer samen met ons jouw ideale afstudeeropdracht

De Competence Centers van CIMSOLUTIONS voeren het hele jaar door innovatieve projecten uit en doen onderzoek op het gebied van hun expertise, onder andere in samenwerking met het wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau Gartner. Deze Competence Centers hebben ieder jaar meerdere interessante (onderzoeks)opdrachten.

Afstuderen Bij Cimsolutions 4

HBO afstudeeropdracht – Pas je vaardigheden toe in de praktijk

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je opgedane vaardigheden en kennis toe te passen in de praktijk. Je werkt aan een praktijkopdracht of onderzoeksopdracht binnen de dynamiek van CIMSOLUTIONS. De opdracht voer je zelfstandig uit, maar wij zorgen altijd voor voldoende steun en uitstekende begeleiding door onze professionals en onze managers. Onze afstudeeropdrachten voor hbo’ers zijn praktisch van aard en stomen je klaar voor je eerste baan.

WO afstudeeropdracht – onderscheidend onderzoek

Als wo’er kun je bij CIMSOLUTIONS een onderscheidend onderzoek doen op een van de hierboven genoemde gebieden. Je doet zelfstandig onderzoek en CIMSOLUTIONS faciliteert. De Competence Centers staan ter beschikking voor advies, kennis en kunde. Het onderzoek voer je zelfstandig uit, wij zorgen voor uitstekende begeleiding door onze professionals en onze managers.

Nieuwsgierig?

Zit je in de eindfase van een ICT gerichte hbo of wo opleiding en heb je interesse om af te studeren op één van de vestigingen van CIMSOLUTIONS? Laat het ons weten door te solliciteren op onze algemene afstudeervacature. Wij bekijken vervolgens samen met jou de mogelijkheden op de door jou gekozen vestiging en de door jou gekozen richting. Wil je eerst meer informatie of afstudeeropdrachten inzien te inspiratie? Neem ook dan contact met ons op via 0347-368100 of via recruitment@cimsolutions.nl.

  Benieuwd naar onze vacatures?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

  Geïnteresseerd?

  Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.