Missie & Kernwaarden

Missie & Kernwaarden

Onze missie

CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen. Wij spelen optimaal in op de behoefte van de klant en streven naar een succesvolle en langdurige samenwerking. Met het vizier gericht op de toekomst, ontwikkelen wij ons continu. We blijven innoveren en ons aanpassen aan de steeds veranderende technologie en de markt. Ons doel is om de klant te helpen met de introductie van nieuwe concepten, methodieken en technologieën.

Onze slogan luidt daarom: “Learn, create & make it work”.

Onze kernwaarden

 1. Continuïteit CIMSOLUTIONS waarborgt de langdurige relatie door continu te investeren in haar klanten en medewerkers en het bieden van extra toegevoegde waarde door kennisdeling, opleiding en trainingen. Onze sterke financiële positie staat ook garant voor de continuïteit.

 2. Kwaliteit Als ISO 9001:2015 en NEN 4400-1 gecertificeerde organisatie werken wij voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Direct en frequent contact met klanten en medewerkers staat centraal. Onze uitstekende jaarlijkse klanttevredenheidsscores bewijzen dat dit werkt.

 3. Professionaliteit CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Deze diensten leveren wij via detachering van ICT-specialisten (vanaf HBO niveau), het geven van advies en het uitvoeren van projecten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en blijven up-to-date met de nieuwste methoden, concepten en technieken door continue kennisdeling, coaching, training, opleiding en certificeringen.

 4. Geavanceerdheid Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten, technieken en methoden aangevuld met domein en branche specifieke kennis en kunde voor de optimale oplossing voor onze klanten. In onze Competence Centers werken wij met de nieuwste technieken, methodieken en gereedschappen, waarmee wij onze klanten helpen om voorop te blijven lopen.

 5. Onafhankelijkheid CIMSOLUTIONS is volledig onafhankelijk van hard- en softwareleveranciers, waardoor wij onze klanten objectief en optimaal kunnen adviseren en ondersteunen.

 6. Betrouwbaarheid Door uit te blinken in continuïteit, kwaliteit en professionaliteit, zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten en toeleveranciers en een betrouwbare werkgever voor onze medewerkers.

  Benieuwd naar onze vacatures?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

  Geïnteresseerd?

  Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.