Meerwaarde

Meerwaarde

Het leveren van professionele, onafhankelijke, hoogwaardige ICT-diensten, met een concurrerende prijs / kwaliteit verhouding. Gebaseerd op een langetermijnrelatie met klanten en medewerkers, een efficiënte ISO- en NEN-gecertificeerde organisatie en een Lean kostenstructuur. Dát is waar CIMSOLUTIONS voor staat.

Kwaliteit

 • CIMSOLUTIONS is ISO 9001:2015 en NEN 4400-01 gecertificeerd voor het leveren van ICT-diensten en -oplossingen als consultancy, detachering, projectuitvoering en applicatiebeheer;
 • Ons Accountmanagement is gericht op het onderhouden van een langetermijnrelatie met onze klanten en het continu bewaken van de klanttevredenheid. Met de uitstekende track-record en een hoge klanttevredenheid bij onze gerenommeerde klanten in Nederland en daarbuiten, is CIMSOLUTIONS uw ideale partner;
 • Ons Fieldmanagement is gericht op het bewaken van klant- en medewerkertevredenheid over de geleverde prestaties door onze medewerkers. Het continu streven naar een langdurige relatie met onze medewerkers en het keurmerk “Top Employer Nederland” draagt bij aan het aantrekken en het behoud van de medewerkers en dus de continuïteit van onze dienstverlening;
 • Ons Matchingproces staat garant voor een perfecte aansluiting van de vraag van de klant en de juiste beschikbare medewerker;
 • Door onze Projectmanagementaanpak kunnen wij (en u) risico’s beheersen en tijdig de afgesproken systemen opleveren;
 • Ons Kennismanagementproces zorgt ervoor dat CIMSOLUTIONS zich richt op strategische kennisgebieden waarbinnen ICT’ers van mentoren en van elkaar leren. Kennis wordt snel opgenomen en stroomt tussen medewerkers en naar klanten toe. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work!

Specialisatie en volledige ondersteuning

Door onze specialisatie in de vele marktsectoren, en in vakgebieden, kunnen onze medewerkers in alle fasen van het softwaretraject worden ingezet. Van specificatie en pakketselectie tot en met ontwerp, ontwikkeling, test, implementatie, onderhoud en projectmanagement.

Moynul Hossain200px

“Onze medewerkers zijn de ware ambassadeurs van CIMSOLUTIONS, de belangrijkste reden voor het succes van ons bedrijf.”

 Moynul Hossain
CEO CIMSOLUTIONS

Regionale en internationale ondersteuning

Met meer dan 300 ICT-ers werken wij vanuit onze kantoren in Vianen, Best, Deventer, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Dhaka (Bangladesh). Wij ondersteunen onze klanten in Nederland en Europa en daarbuiten met hun IT-vraagstukken en -uitdagingen.

Prijs

Onze tarieven zijn concurrerend, zeker gezien het kwaliteitsniveau van onze medewerkers.

Benadering

Onze benadering is breder dan uitsluitend het automatiseringsvraagstuk. Het verdient vaak aanbeveling eerst de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren, voordat het automatiseringsdeel aan bod komt.

Onafhankelijkheid van leveranciers

CIMSOLUTIONS heeft geen enkele binding met leveranciers. Onze adviezen en oplossingen zijn objectief en zuiver toegespitst op de vraagstelling van de opdrachtgever en niet op de producten van een specifieke leverancier.

Offshoring

Vanuit onze eigen vestiging in Bangladesh bieden wij u de mogelijkheid tot offshoring. U realiseert naast kostenbesparing ook een kortere “time to market”, hogere omzet, toegang tot nieuwe markten, flexibele en schaalbare capaciteit en een hogere proceseffectiviteit.

Milieuzorgsysteem / Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

CIMSOLUTIONS ziet duurzaamheid (sociale- en milieuaspecten) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) sinds 2000 als een integraal onderdeel van haar bedrijfsvoering. Samen met onze medewerkers en klanten dragen wij de verantwoordelijkheid om bewust om te gaan met het milieu. Ons milieuzorgsysteem (gebaseerd op ISO 14001) waarborgt een continue verbetering van onze milieudoelstellingen en milieuprestaties door het actief verminderen van de milieubelasting. Het MVO beleid van CIMSOLUTIONS is opgezet volgens de internationale richtlijnen van ISO 26000. ISO 26000 onderschrijft de volle breedte van maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zoals diversiteit, ethiek, milieu, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Waarden die CIMSOLUTIONS zeer hoog in het vaandel heeft staan en heeft ingebed in haar bedrijfsvoering.

Diversiteit

Diversiteit is voor ons een van de waarden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Binnen CIMSOLUTIONS betekent dit dat er gelijke kansen zijn voor alle medewerkers ongeacht geslacht, leeftijd, ras, nationaliteit, godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, seksuele voorkeur of handicap. Gelijke kansen bij werving en selectie, maar ook in groeimogelijkheden en werkverdeling. Wij acteren volledig naar de wet gelijke behandeling en zien diversiteit als een kans om de resultaten voor onze klanten te verbeteren. Ervaring leert dat diversiteit in teams leidt tot de beste oplossing.

  Benieuwd naar onze vacatures?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

  Geïnteresseerd?

  Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.