Projectuitvoering

Projectuitvoering

Ruime ervaring gecombineerd met een bewezen en ISO 9001:2015 gecertificeerde aanpak voor projectuitvoering is onze basis voor succesvolle projecten voor onze klanten. CIMSOLUTIONS biedt projectuitvoering aan op basis van resultaatverplichting of nacalculatie. Het is ook mogelijk om op een Agile manier projecten uit te voeren door de inzet van een volledig ingericht en op elkaar ingespeeld SCRUM team.

Projectuitvoering 0

Voorbeelden van projecten die wij uitvoeren zijn, onderzoeksprojecten, Proof of Concepts, applicatieontwikkeling, maatwerk product ontwikkeling, testuitvoering en kwaliteitsaudits voor klanten in de private en publieke sector.

CIMSOLUTIONS heeft een eigen ontwikkel-, test-, acceptatie-, en productieomgeving (OTAP) beschikbaar voor in-huis projectuitvoering, onderhoud en support. Naar wens van de klant wordt de projectuitvoering volledig op maat ingericht. Wij kunnen na de projectuitvoering ook het applicatiebeheer verzorgen.

Projectuitvoering tegen een zeer scherp tarief is mogelijk op onze offshore locatie in Dhaka, Bangladesh. Deze speciaal hiervoor opgezette locatie blinkt uit in kwaliteit en prijs verhouding, terwijl de klant gewoon werkt met een Nederlandstalig aanspreekpunt op een van onze dichtbij zijnde vestigingen.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.