Medisch & Gezondheid

Medisch & Gezondheid

De marktsector Medisch en Gezondheid is sterk in ontwikkeling. Nieuwe medicijnen en behandelmethoden zijn in opkomst. Gezondheid lijkt bijna maakbaar ter worden, maar de vraag is tegen welke prijs.

Medisch Gezondheidszorg

De kosten van de gezondheidszorg lopen steeds verder op en vragen steeds meer aandacht. Er is sterke behoefte aan meer handen aan het bed, inzet van slimme ICT en apparatuur kan daarbij helpen. Door routinematige handelingen te automatiseren, en door het inzetten van sensoren en zorgrobots kan werk uit handen worden genomen.

Wat kan CIMSOLUTIONS voor u betekenen

De professionals van CIMSOLUTIONS hebben ervaring in de wereld van technische automatisering en met medische apparatuur. Onze systeemspecialisten en security experts kunnen u helpen met de uitdaging om alle medische systemen aan het netwerk te koppelen. Daarnaast heeft CIMSOLUTIONS veel ervaring met digitaliseringsprojecten, en kan u helpen bij het digitaliseren van medische dossiers. Ook heeft CIMSOLUTIONS C++, C# en .NET ontwikkelaars met ruime ervaring in instrumenten- en modaliteitenbouw.

Modernisering ICT-systemen voor Fokus

CIMSOLUTIONS heeft bij Fokus 2 Senior Projectleiders ingezet om de modernisering van de ICT-systemen te begeleiden. LEES MEER

Fokus Logo Overview

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.