Educatie & Kennis

Educatie & Kennis

Het onderwijs en onderzoeksveld zijn pioniers in het toepassen van nieuwe kennis en inzichten. De verbinding met toonaangevende opdrachtgevers en sectoren is cruciaal voor optimale kennisdeling en kennisontwikkeling. Binnen het onderwijsveld wordt er structureel gewerkt met digitale lesmethoden en onderwijs platforms. Onderwijs is daarmee altijd beschikbaar en bereikbaar in welke vorm dan ook. Onderzoek vraagt om speciale omgevingen en infrastucturen.

Educatie Kennis

Denk bijvoorbeeld aan computersystemen zoals voor visualisaties (op schaal), 3D-printen en high performance computing en datacentra voor simulaties en (big) data processing.

Waarom CIMSOLUTIONS voor Educatie & Kennis

CIMSOLUTIONS heeft ruim 10 jaar ervaring in Educatie en 20 jaar ervaring in het Onderzoek en Kennisdomein. Wij werken samen met hogescholen en universiteiten als Hogeschool Inholland, Hanzehogeschool en Universiteit Utrecht en onderzoekcentra zoals Astron, Deltares, MARIN, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum en TNO in het vernieuwen, ontwikkelen en implementeren van nieuwe systemen, applicaties en innovatieplatformen. Daarbij ondersteunen wij bij het doorvoeren van procesverbeteringen, het behalen van kostenreducties (LEAN), implementatie van cloud toepassingen en implementatie herbruikbare/uitbreidbare systemen om duurzame oplossingen te realiseren. Wij combineren onze ervaring en best practices en bieden deze op maat aan voor uw instelling of centrum.

Hoe CIMSOLUTIONS onderwijs mogelijk maakt

Onze klanten en medewerkers werken nationaal en internationaal samen met andere instellingen en kenniscentra. Er worden hoge eisen aan de ICT-voorzieningen en -diensten gesteld. Dit zijn eisen op gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, performance en veiligheid. Onze IT specialisten ontwikkelen web portalen, Leerling Management – en Identity Management Systemen, apps en diverse samenwerkingsplatformen voor voor hogescholen en universiteiten. Bij onderzoeksinstellingen realiseren wij visualisatie- en simulatiesoftware op gedistribueerde systemen en datamanagement platformen. Hiermee voorziet CIMSOLUTIONS in de behoefte aan ICT-voorzieningen voor kennisontwikkeling en kennisdeling.

Universiteit Utrecht

CIMSOLUTIONS is sinds 2015 voorkeursleverancier bij de Universiteit Utrecht, die met ruim 30.000 studenten en 7.600 medewerkers tot de grootste universiteiten van Nederland behoort. Universiteit Utrecht heeft CIMSOLUTIONS gevraagd om het Scrum framework in te regelen voor de doorontwikkeling van hun datamanagementplatform. Daarnaast heeft CIMSOLUTIONS het UU-integratieplatform gerealiseerd. LEES MEER

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.