Handel, Retail & Logistiek

Handel, Retail & Logistiek

Bijna iedereen koopt tegenwoordig online producten en is daarmee klant binnen de digitale wereldeconomie. Het snel, accuraat en kosten neutraal leveren van de bestellingen en just-in-time produceren en inkopen is een onderscheidende competentie van een hedendaagse retailer. De omvang van leveringsketens neemt toe en de levertijd verlaagt. Het aantal bestelmomenten en levermomenten groeit van dagelijks naar on-demand en met een 100% online garantie.

Handel Retail Logistiek 3

Hoe CIMSOLUTIONS uw aandeel in de digitale wereldeconomie versterkt

CIMSOLUTIONS is sinds 1992 actief in de handel, retail en logistiek. Wij zetten onze jarenlange ervaring in binnen uw onderneming en passen best practices toe, toegespitst op uw visie. Onze professionals weten vanuit alle rollen in het IT domein dé onderscheidende adviezen te geven op het gebied van logistieke processen, supply chain management, distributed warehouses en financiële integratie. Zij werken binnen gestelde veiligheidsnormen en volgens betrouwbaarheid richtlijnen. Onze IT professionals combineren noviteiten uit andere sectoren en leveren samen met u hoogwaardige applicaties die inspelen op uw speerpunten.

Zijn data science en predictive algoritmes de toekomst?

Ja, CIMSOLUTIONS zet in op data! Onze IT professionals passen datavisualisatie, performance algoritmen, datamining, ketenanalyses en voorraadbeheerprocessen toe en geven u de mogelijkheid onderdeel te zijn van de online wereldeconomie. Wij passen, vanuit onze onafhankelijke positie, de beste oplossingen toe die geleverd worden door de markt. Vanuit onze partnerships bieden wij u direct toegang tot deze kennis. Wij werken met Microsoft, SAS, SAP, Amazon, Oracle en Google, Apple en IBM.

METRO Nederland tevreden over CIMSOLUTIONS

Naar tevredenheid hebben specialisten van CIMSOLUTIONS voor METRO aan diverse projecten gewerkt als informatieanalist, functioneel en technisch applicatiebeheerder, software ontwerper, software ontwikkelaar en tester. Opdrachten zijn in nauw contact met eindgebruikers uitgevoerd. LEES MEER.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.