Cloud & Digitalisering

Cloud & Digitalisering

Migratie naar de cloud is voor veel organisaties een uitdaging, mede door de ontelbare mogelijkheden, opties en diensten die cloud u kan bieden. Hoe weet u nu welke cloud diensten u moet hebben? Welke methode past bij u het beste? Public Cloud, Private Cloud, Hybrid Cloud of Community Cloud? Welke oplossing(en) sluiten het beste aan bij uw organisatie? En waar te beginnen?

Cloud Digitalisering

Welke Cloud voor u als organisatie het beste is hangt af van meerdere factoren en CIMSOLUTIONS kan u daarbij helpen.

Kennis omtrent de mogelijkheden van Cloud en de migratie naar een nieuwe Cloud omgeving is waar CIMSOLUTIONS u in kan ondersteunen. Dit doen we onder andere door Cloud assessments, ondersteuning bij de uitvoering van implementaties en migraties. Hierdoor kunt u sneller en efficiënter de overgang naar een nieuwe Cloud omgeving maken en deze kennis in u eigen organisatie borgen.

Onze aanpak

De CIMSOLUTIONS ROADMAP “ IV voorziening naar de cloud” geeft u volledige regie tijdens uw transitie naar de cloud, en het gecontroleerd migreren van applicaties naar de gekozen doelplatformen (private-, public-, hybride-cloud). De realisatie van de Roadmap zal leiden tot het verlagen van uw exploitatiekosten, het waarborgen van de beschikbaarheid, continuïteit en serviceniveau van de cloud IT-dienstverlening en het verbeteren van de flexibiliteit waardoor (applicatie-)wijzigingen sneller doorgevoerd kunnen worden.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.