Sanquin Bloedvoorziening kiest CIMSOLUTIONS voor inhuur ICT personeel

Sanquin Bloedvoorziening kiest CIMSOLUTIONS voor inhuur ICT personeel

Sanquin Bloedvoorziening heeft na een Europese Aanbesteding een raamovereenkomst op het gebied van inhuur van tijdelijk ICT personeel en projecten voor algemene functies gegund aan CIMSOLUTIONS. 

Sanquin

CIMSOLUTIONS is als primaire leverancier gecontracteerd, samen met nog twee partijen. De raamovereenkomst heeft een looptijd van 2 jaar met de mogelijkheid om nog twee keer een jaar te verlengen.

De omvang van de opdracht is geraamd op 24.000 uur op jaarbasis. De opdrachten omvatten het leveren van Medior Business Consultants, Security Consultants, Service Delivery Managers, Test coördinatoren, Medior Projectmanagers, Applicatiebeheerders, Medior Projectleiders, Business Analisten, Service Desk medewerkers, Supportmedewerkers en Medior Informatie Analisten.

“Sanquin Bloedvoorziening is een interessante nieuwe opdrachtgever voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten waar wij met veel enthousiasme naar uitkijken. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat we zo’n mooi resultaat behaald hebben. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat Sanquin te voorzien van passende IT-professionals. We zien de samenwerking met Sanquin met volste vertrouwen tegemoet.” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.

Over Sanquin Bloedvoorziening

Sanquin is een not-for-profit organisatie, die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Daarnaast produceert Sanquin geneesmiddelen uit plasma, maakt zij bloedgroep- en immuunreagentia, verricht zij wetenschappelijk en diagnostisch onderzoek en verzorgt zij onderwijs.

Sanquin heeft als enige organisatie ter wereld medische, farmaceutische én wetenschappelijke kennis en kunde onder één dak. Met bijna 3.000 betrokken collega’s en 350.000 donors geeft Sanquin 300.000 patiënten per jaar een beter leven.