RDW gunt contract Inhuur ICT-Professionals aan CIMSOLUTIONS

RDW gunt contract Inhuur ICT-Professionals aan CIMSOLUTIONS

RDW heeft een raamovereenkomst voor de inhuur van ICT-professionals gegund aan een consortium met CIMSOLUTIONS en 5 onderaannemers. De raamovereenkomst gaat in op 1 september 2022, heeft een looptijd van twee jaar met 2 keer een jaar verlengingsopties en vertegenwoordigd een totale waarde van € 16 miljoen per jaar. Er zijn vier leveranciers geselecteerd, welke voor 100% zijn gekozen op basis van kwalitatieve gunningscriteria.

Rdw Logo Vierkant

De RDW is een opdrachtgever met aantrekkelijke opdrachten, waarbij het werken in teamverband, autonomie en zelfontplooiing centraal staan. Actuele thema’s zijn ‘van kantoortijden naar altijd beschikbaar’ en ‘van on-premise naar Azure cloud’. De raamovereenkomst omvat de inhuur van tijdelijke functies van onder meer de volgende profielen: Software en System Engineers, Functioneel Ontwerpers, Agile coaches, Technisch Beheerders en Testspecialisten.

“We zijn erg trots dat RDW voor ons heeft gekozen. Deze raamovereenkomst biedt veel kansen voor de medewerkers van ons Consortium in de regio Noord-Nederland. De kernwaarden; wendbaar, dienstbaar en betrouwbaar en kernkwaliteiten; excellente dienstverlening, professioneel, ketensamenwerking en slagvaardig van de RDW, sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van CIMSOLUTIONS en de meerwaarde die wij aan onze klanten bieden. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen is CIMSOLUTIONS uitstekend in staat om de RDW te voorzien van passende, hoogstaande ICT-professionals”, aldus Moynul Hossain, directeur CIMSOLUTIONS.