Nieuws

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding inhuur IT-professionals van De Belastingdienst

De Belastingdienst heeft de combinatie CIMSOLUTIONS / SLTN Professional Services / Verdonck, Klooster & Associates (VKA) geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor het leveren van IT-professionals. De opdracht start op 1 januari 2018, heeft een looptijd van 4 jaar en heeft een totale opdrachtwaarde van €320 miljoen.

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding ICT-Inhuur van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) heeft na een openbare aanbesteding, uitgevoerd onder regie van Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken, een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding van Landstede Groep

Landstede Groep heeft gekozen voor CIMSOLUTIONS als één van de drie mantelpartijen voor het leveren van diensten inzake de inhuur van ICT Interim Professionals.

Ministerie IenM kiest CIMSOLUTIONS voor raamovereenkomst IV Expertisediensten

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) heeft de raamovereenkomst voor het leveren van expertisediensten op het gebied van informatievoorziening (IV) op basis van resultaatverplichting aan CIMSOLUTIONS gegund. Hierdoor is CIMSOLUTIONS de komende jaren opnieuw één van de 33 mantelpartijen voor de levering van IV expertisediensten voor IenM. Ook in 2012 koos IenM voor CIMSOLUTIONS.

CIMSOLUTIONS wint opnieuw aanbestedingen ICT-Inhuur van het Ministerie van OCW

Na de recent gewonnen aanbestedingen van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Groningen en Zoetermeer wint CIMSOLUTIONS opnieuw ICT-Inhuur aanbestedingen van het Ministerie van OCW. OCW heeft na drie openbare aanbestedingen raamovereenkomsten gegund aan CIMSOLUTIONS.

CIMSOLUTIONS gecertificeerd als Top Employers ICT 2017

CIMSOLUTIONS heeft op 9 februari 2017 voor de elfde keer de exclusieve certificering Top Employer ICT ontvangen vanwege het uitstekende personeelsbeleid en de toekomstgerichte Human Resources-omgeving.

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding ICT-diensten en ICT gerelateerde diensten LHSSM

De gemeenten Heerlen, Sittard-Geleen, Maastricht, de Provincie Limburg en het Shared Service Center Zuid-Limburg (SSC-ZL) hebben na een openbare aanbestedingsprocedure met preselectie raamovereenkomsten gegund, waaronder aan CIMSOLUTIONS op het gebied van ICT diensten en ICT gerelateerde diensten.

CIMSOLUTIONS wint DUO aanbesteding ICT-Inhuur Groningen én Zoetermeer

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Groningen en Zoetermeer hebben na een openbare aanbesteding raamovereenkomsten gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS, SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

CIMSOLUTIONS wint aanbestedingen tijdelijke ICT-Inhuur Min. BZK

De combinatie CIMSOLUTIONS, Brunel, SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft de volgende aanbestedingen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gewonnen.

CIMSOLUTIONS is CO2-BEWUST NIVEAU 5!

Op 6 mei 2016 is CIMSOLUTIONS door de certificerende instantie DNV GL gewaardeerd op het hoogste niveau 5 van de CO2-Prestatieladder.

Pagina's