Ministeries van EZK en LNV gunnen raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

Ministeries van EZK en LNV gunnen raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

De ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de daaronder vallende diensten en Staatsbosbeheer hebben wederom een raamovereenkomst gegund voor de inhuur van IV-Professionals aan CIMSOLUTIONS, in combinatie met SLTN en onderaannemer Verdonck, Klooster & Associates. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS, is aan nog 7 andere partijen gegund.

Ministerie Ezk Lnv

De raamovereenkomst gaat in op 15 juli 2020, heeft een looptijd van maximaal vier jaar, een potentiële omzet van € 140.000.000,- en is één van de grootste ICT-inhuurcontracten in de markt.

Naast de Ministeries van EZK en LNV maken ook Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Staatstoezicht op de Mijnen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Staatsbosbeheer en de Nederlandse Emissie Autoriteit onderdeel uit van de raamovereenkomst.

Het betreft inhuur van tijdelijke functies en bestaat onder andere uit de volgende profielen: Projectmanagers, Informatiemanagers, Informatieanalisten, Businessanalisten, Technisch ICT Architecten Functioneel Beheerders, Systeembeheerders, Security Managers, Applicatieontwikkelaars, Systeemontwikkelaars, Testmanagers en Gebruikersondersteuners.

“Wij zijn zeer verheugd en trots dat we wederom zo’n mooi resultaat hebben behaald. De Ministeries van EZK en LNV en de daaronder behorende diensten zijn al 8 jaar interessante opdrachtgevers voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat deze dienstverlening aan de Ministeries en bijbehorende te continueren. Deze raamovereenkomst biedt kansen aan onze specialisten en ook verdere doorgroeimogelijkheden voor CIMSOLUTIONS in de komende jaren. We zien de samenwerking met volste vertrouwen tegemoet,” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.