Werken met CIMSOLUTIONS

Werken met CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS biedt al jaren interessante en uitdagende opdrachten voor ICT talent. Voor zzp’ers en IT-experts in dienst van derden hebben we een continu aanbod aan interim opdrachten. Samenwerken met CIMSOLUTIONS is snel geregeld en volgt een helder traject.

 1. Je registreert je bij CIMSOLUTIONS. Dit kan telefonisch, via onze website, via mail en/of tijdens een persoonlijke afspraak met ons.
 2. Na een persoonlijk gesprek, dit kan ook telefonisch, bieden we je een Non Disclosure Agreement aan om de samenwerking op te starten.
 3. Alle opdrachten die wij binnen krijgen, matchen we op expertises. Hierdoor krijg je minder tot geen irrelevante opdrachten in je mailbox.
 4. Bij een match en als de kandidaat aangeboden wil worden, wordt er een overeenkomst opgemaakt met alle relevante afspraken voor de specifieke opdracht.
  Dit geeft aanbiedingszekerheid voor de kandidaat en leverbetrouwbaarheid richting de klant.
 5. Indien gewenst kunnen we samen met de kandidaat het CV optimaliseren waarmee we de intake kans kunnen vergroten.
 6. Bij de uitnodiging voor een Intakegesprek bij de opdrachtgever regelen we vooraf een gesprek met CIMSOLUTIONS en de kandidaat om specifieke informatie over de klant en de gesprekspartner(s) toe te lichten.
  Hiermee vergroten we de kans dat de kandidaat de opdracht wordt gegund.
Schema Freelance Leverancier 3

  Benieuwd naar onze opdrachten?

  Meld je aan!