Gemeente Haarlemmermeer kiest CIMSOLUTIONS voor ICT Inhuur & Uitvoering resultaatsopdrachten

Gemeente Haarlemmermeer kiest CIMSOLUTIONS voor ICT Inhuur & Uitvoering resultaatsopdrachten

Gemeente Haarlemmermeer heeft CIMSOLUTIONS een raamovereenkomst gegund voor Tijdelijke Inhuur ICT-specialisten & Uitvoering resultaatsopdrachten. De raamovereenkomst is ingegaan op 1 april 2020 en heeft een looptijd van maximaal zes jaar. CIMSOLUTIONS heeft samen met vier andere partijen de gunning gekregen.

De opdracht heeft een waarde van gemiddeld ongeveer € 3.000.000,- per jaar. Het betreft inhuur van tijdelijke functies, dan wel tijdelijke invulling van vaste functies.

Gemeente Haarlemmermeer

 De inhuurbehoefte van de gemeente Haarlemmermeer bestaat onder andere uit de volgende functies: ICT Managers, ICT Projectleiders, Inhoudsdeskundigen en adviseurs, ICT projectmedewerkers, Technisch ICT Architecten, Productspecialisten, Front-end Ontwikkelaars, Back-end Ontwikkelaars, Full Stack Ontwikkelaars en Data Specialisten.

“Gemeente Haarlemmermeer is een interessante nieuwe opdrachtgever voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten waar wij met veel enthousiasme naar uitkijken. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat we zo’n mooi resultaat hebben behaald. Onze positie binnen de overheid groeit jaarlijks en deze raamovereenkomst stelt ons in staat om komende jaren nog verder te groeien. Gemeente Haarlemmermeer heeft de ambitie om één van de beste servicegemeenten van Nederland te worden. Wij dragen hier graag aan bij. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat gemeente Haarlemmermeer te voorzien van passende IT-professionals. We zien de samenwerking met volste vertrouwen tegemoet.” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.

Over gemeente Haarlemmermeer

Sinds de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1852 en de fusie met Haarlemmerliede en Spaarnwoude van begin 2019 heeft gemeente Haarlemmermeer zich ontwikkeld tot een dynamisch hart in de Randstad. Met meer dan 150.000 inwoners behoort Haarlemmermeer tot de twintig grootste gemeenten van Nederland. Er zijn 31 dorpen en kernen verspreid over een gebied van 20.650 hectare. Onder andere Schiphol en Hoofddorp vallen onder de gemeente. Kenmerkend voor de gemeente is de dynamiek en diversiteit. De gemeente verkeert in een constant proces van vernieuwing. Er werken ongeveer 1000 fte bij de gemeente Haarlemmermeer. Verdeeld over 20 clusters werken zij dagelijks aan de ambitie van gemeente Haarlemmermeer om één van de beste servicegemeenten van Nederland te worden.