Gemeente Den Haag kiest opnieuw CIMSOLUTIONS voor raamovereenkomst inhuur externen

Gemeente Den Haag kiest opnieuw CIMSOLUTIONS voor raamovereenkomst inhuur extern IT-personeel 2022-2026 

De gemeente Den Haag heeft via een Europese aanbesteding het consortium CIMSOLUTIONS, Brunel en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor de inzet van extern IT-personeel. Na een succesvolle inschrijving mag dit consortium zich de komende jaren opnieuw voorkeursleverancier van gemeente Den Haag noemen. CIMSOLUTIONS levert al sinds 2009 ICT professionals aan gemeente Den Haag in verschillende opeenvolgende raamovereenkomsten.

Gemeente Den Haag Logo

De gunning betreft het grootste perceel Generiek met een geschatte omvang van €6,5 miljoen per jaar, waarin alle reguliere rollen voor Informatisering & Automatisering (I&A) organisatie uitgevraagd kunnen worden. Ook de specialistische percelen Security en Data/AI zijn aan ons consortium gegund. De gemeentelijk I&A organisatie is verantwoordelijk voor het applicatielandschap en de IT-infrastructuur en voert een veelheid aan ICT-projecten uit per jaar. 

We zijn er trots op dat we al zovele jaren voor gemeente Den Haag mogen werken in vele verschillende IT functies en dat we ons samen met onze partners Brunel en VKA opnieuw hebben gekwalificeerd voor het leveren van extern IT-personeel” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS. “Wij dragen heel graag ons steentje bij aan de maatschappelijke en technische uitdagingen van de gemeente op het gebied van digitalisering van de dienstverlening, het werken in multidisciplinaire teams, digitale innovaties etc. en zien uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.”

Gemeente Den Haag
De gemeente Den Haag is een gemeente met ca. 550.000 inwoners. Den Haag behoort hiermee tot de vier grootste gemeenten van Nederland. De gemeentelijke organisatie is opgebouwd uit zeven diensten. De bedrijfsvoeringsfuncties zijn gebundeld in de Dienst Bedrijfsvoering. Een van deze bedrijfsvoeringsfunctie is Informatisering & Automatisering. Dit organisatieonderdeel is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de informatievoorziening en automatisering van de gemeentelijke organisatie. 

CIMSOLUTIONS, al 30 jaar dé ICT- dienstverlener
CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen. Wij spelen optimaal in op de behoefte van de klant en streven naar een succesvolle en langdurige samenwerking. Met het vizier gericht op de toekomst, ontwikkelen wij ons continu. We blijven innoveren en ons aanpassen aan de steeds veranderende technologie en de markt. Ons doel is om de klant te helpen met de introductie van nieuwe concepten, methodieken en technologieën. Onze slogan luidt daarom: “Learn, create & make it work“.