Gemeente Den Haag kiest opnieuw CIMSOLUTIONS voor raamovereenkomst ICT Inhuur

Gemeente Den Haag kiest opnieuw CIMSOLUTIONS voor raamovereenkomst ICT Inhuur

De gemeente Den Haag heeft in 2017 een aanbesteding uitgeschreven voor een raamovereenkomst met 3 partijen voor het leveren van ICT Deskundigen voor de komende jaren. CIMSOLUTIONS heeft samen met Brunel en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) succesvol ingeschreven op deze aanbesteding en deze combinatie mag zich de komende jaren opnieuw leverancier van gemeente Den Haag noemen. CIMSOLUTIONS levert al sinds 2009 ICT professionals aan gemeente Den Haag.

We zijn er trots op dat we al zovele jaren voor Gemeente Den Haag mogen werken in een grote verscheidenheid aan functies en bij hebben mogen dragen aan ICT projecten. Dat wij ons, deze keer samen met onze partners Brunel en VKA, opnieuw hebben gekwalificeerd om deze samenwerking de komende jaren te mogen voortzetten maakt mij bijzonder blij en bewijst onze strategische focus op kwaliteit en langdurige samenwerking.” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS.  “Ons accountteam heeft een uitstekende prestatie geleverd en we zien enorm uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.”

De functies die Gemeente Den Haag onder deze nieuwe raamovereenkomst uitvraagt bestaan onder meer uit architecten, consultants, projectleiders, informatieanalisten, service managers, functioneel en technisch applicatiebeheerders, databasebeheerders, netwerk- en serverbeheerders en testers.

Gemeente Den Haag