DUO Groningen gunt raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

DUO Groningen gunt raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Groningen heeft wederom een raamovereenkomst gegund voor de inhuur van ICT-Professionals aan CIMSOLUTIONS, met als onderaannemers SLTN en VKA. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS, is aan nog 7 andere partijen gegund. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari 2021, heeft een looptijd van maximaal vier jaar, een potentiële omzet van € 200.000.000,-. Naast DUO Groningen maakt ODC-Noord ook onderdeel uit van de raamovereenkomst.

Logo Duo 3 (1)

Het betreft inhuur van tijdelijke functies en bestaat onder andere uit de volgende profielen: Applicatieontwikkelaars, Systeemontwikkelaars, Systeembeheerders, Security Managers, Informatieanalisten, Business Intelligence / Data Analisten, Architecten, Software Engineers, Infrastructuur Engineers, Infrastructuur Beheerders, Functioneel Ontwerpers, Agile Testers, Functioneel Beheerders, Applicatiebeheerders en Projectleiders.

“Wij zijn zeer verheugd en trots dat we wederom zo’n mooi resultaat hebben behaald. DUO Groningen is al 10 jaar een interessante opdrachtgever voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige en innovatieve IT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat de dienstverlening te continueren vanuit onze vestiging in Groningen. Deze raamovereenkomst biedt kansen aan onze ICT-professionals en ook verdere doorgroeimogelijkheden voor CIMSOLUTIONS in de komende jaren. We zien uit naar de verdere samenwerking,” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.