Outsourcing

Outsourcing

Bijna iedereen koopt tegenwoordig online producten en is daarmee klant binnen de digitale wereldeconomie. Het snel, accuraat en kosten neutraal leveren van de bestellingen en just-in-time produceren en inkopen is een onderscheidende competentie van een hedendaagse retailer. De omvang van leveringsketens neemt toe en de levertijd verlaagt. Het aantal bestelmomenten en levermomenten groeit van dagelijks naar on-demand en met een 100% online garantie.

Outsourcing 0

Waarom CIMSOLUTIONS?

Hoe begint u met outsourcing zonder enige ervaring? Hoe borgt u de overdracht van kennis, kwaliteit en productiviteit? Hoe kunt u culturele verschillen en communicatiekloven overbruggen? Hoe schaalt u resources met specifieke kennis op en af met behoud van deze mensen? Hoe zit het met de tooling voor configuratiemanagement, bug tracking en requirement management?

CIMSOLUTIONS is uw ideale partner. Wij helpen u bovenstaande uitdagingen te beheersen en te profiteren van de voordelen van outsourcing. Waarom?

 • Ons uitstekende track-record van ruim 25 jaar dienstverlening met een voortreffelijke klanttevredenheid;
 • Onze hoge medewerker tevredenheid, het 13 jaar winnen van de award “Top Employer Nederland”;
 • Onze volledig uitgeruste kantoren en toegewijde ICT-professionals met outsourcing- en offshore ervaring;
 • Onze Bengaalse medewerkers in Nederland borgen de link met onze offshore vestiging in Dhaka.

Business modellen

CIMSOLUTIONS heeft drie business modellen om aan de verschillende outsourcingsbehoeften te beantwoorden van meerdere klanten:

 1. Fixed-Price of Project met resultaatverantwoordelijkheid: Geschikt voor een tijd kritisch project met goed gedefinieerde eisen en reikwijdte.
 2. Individuele consultancy opdracht: De meest flexibele inzet van projectbetrokkenheid op basis van tijd en middelen.
 3. Onsite-Offshore (hybride) model / Gerichte teamopdracht: Geschikt voor grote, complexe en lange termijn systeemontwikkeling, test, applicatiebeheer en -onderhoud.

Website voor de Nederlandse Ambassade in Dhaka

CIMSOLUTIONS heeft de ‘Profitable Opportunities for Food Security’ (PROOF) website gebouwd voor de Nederlandse Ambassade in Dhaka. LEES MEER

  Benieuwd naar onze vacatures?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

  Geïnteresseerd?

  Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.