Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Change

De snelheid waarmee softwaretechnologie verandert neemt toe. Van jaren naar slechts enkele weken. U komt regelmatig in aanraking met nieuwe frameworks, tools, ontwerpen, updates en concepten. Deze dient u te gebruiken om te blijven voldoen aan wensen en eisen uit uw organisatie en bij de maatschappelijke standaarden die gelden. De digitale transformatie om u heen bloeit op en daar hoort een gedegen aanpak bij op gebied van software ontwikkeling.

Wat is de kracht van ‘groene’ code?

Groene code is hoogwaardige code die niet alleen functioneel is, maar vooral ook bewust is opgesteld op basis van duurzaamheid. Onze specialisten ontwikkelen en ontwerpen software met het principe ‘keep the end in mind’. Op basis van een gedegen ontwerp wordt het softwareproduct voorzien van laatste technologieën zoals Java, .NET, C++ en Angular. Onze specialisten werken binnen toonaangevende Agile methodieken en hebben kennis van verschillende disciplines.

Boom 0

Dit betekent het werken onder architectuur, binnen kwaliteitskaders, als T-Shaped ontwikkelaar en binnen de context van security, Cloud en compliance.

“Met groene software werken aan een gezondere wereld”

De complexiteit van hedendaagse software hangt samen met goede keuzes maken. Onze specialisten nemen onze aanpak mee naar uw softwareproduct waardoor uw CO2 footprint wordt verkleind en de kwaliteit van uw product wordt vergroot.

Wat brengt onze aanpak voor u?

U bent verzekerd van specialisten die gericht zijn op uw projecten en missies. Wij delen daar actief onze ervaring in. Wij werken met hoogwaardig gecertificeerde ontwikkelaars en ontwerpers met brede ervaring in meerdere branches. Hierdoor hebben wij de oplossing voor uw vragen en combineren wij best practices uit andere toonaangevende projecten met uw project en missie.

Software Ontwikkeling 1

“Onze aanpak is persoonlijk”

Onze werkwijze is persoonlijk waarbij wij de interactie met uw organisatie en branche aangrijpen en samen werken aan het beste resultaat.

Hoe wij uw software ontwikkeling versnellen?

Wij zijn ons bewust van de continue verandering in uw situatie en delen nieuwe inzichten direct zoals Coninuous Delivery, Blockchain en Feature Driven Development. Onze IT professionals benaderen vraagstukken vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken om de beste oplossingen te maken en behouden. De door ons ontwikkelde software werkt op basis van duidelijke systeemontwerpen passend bij uw vraag en met de juiste design patterns, quality attributes en technologieën en de juiste functionele en non functionele eisen en wensen. Wij koersen gezamenlijk af op ons gezamenlijk doel.

Ontdek de voordelen van onze kennisdeling

Kennis, ervaring, coaching en inzicht delen is de basis van CIMSOLUTIONS. Door onze onafhankelijke positie in de markt zijn onze adviezen merk onafhankelijk en delen we onze opgedane best-practices ook met u. Onze ontwikkelaars en ontwerpers organiseren maandelijks Special Interest Groups met sprekers uit ons gehele netwerk, dragen bij aan landelijke en regionale kennisnetwerken zoals NL-JUG en KIVI. Wij werken intensief samen met HBO’s en Universiteiten. We passen nieuwste inzichten direct toe en stellen deze voor u beschikbaar. Ook via onze Special Interest Groups en ons CIMposia voor klanten. Onze mensen ontwikkelen zich conform onze T-Shaped opleidingsmatrix en combineren daardoor best practices uit meerdere disciplines.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.