Quality Assurance & Testing

Quality Assurance & Testing

Organisaties worden continu uitgedaagd door veranderingen in de ICT en het steeds meer koppelen van systemen. Hierdoor is het borgen van de kwaliteit door testen een stuk pittiger geworden. Het vereist serieuze aandacht, verstand van zaken, goede communicatie, een slimme manier van testen en het toepassen van best practices in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van testen en testmanagement.

Qa Test Testmanagement

De medewerkers van CIMSOLUTIONS hebben jarenlange ervaring op het gebied van testen en testmanagement. Zij geven dagelijks advies en bieden ondersteuning aan klanten op het gebied van testen, QA en testmanagement van omvangrijke en complexe (gedistribueerde) systemen. In zowel de business als de industrie.

Veelzijdige kennis vereist

De digital transformation zorgt voor een rapid delivery en middels CI/CD draagt de tester bij aan een betrouwbare delivery. Verder is de voortbrengingsketen continu aan verandering onderhevig en dwingt het de Test & QA discipline kennis te hebben van Java, Microsoft, SAP, C++, Embedded, Mobile, State of the art Testtooling, Agile Scrum, SAFe, DevOps, Digitale werkplek, ESB, Cloud, SOA, Artificial Intelligence, Chatbots, Blockchain, IOT, Security en GDPR.

Onze gecertificeerde testspecialisten en adviseurs zijn methodisch ingesteld en hebben veel kennis van en werkervaring met testen, testmanagement en testautomatisering. Onze testaanpak is gebaseerd op het combineren best practices uit de marktstandaarden voor gestructureerd testen: TMap Next, ISTQB, TMMi, en iSQI.

Voor het uitvoeren van hun testwerkzaamheden maken onze testspecialisten onder andere gebruik van de volgende tools: SoapUI, Selenium, Cucumber, SonarQube, RobotFramework, Ranorex, Webdriver, Jira, Jenkins,  Junit, Powermock, Easymock, Maven, SVN, GIT, VisualStudio, Specflow, Subversion, Confluence, Puppet en Docker.

Een testproces op maat

De testspecialisten van CIMSOLUTIONS zijn optimaal in staat om de klant een objectief en onafhankelijk testadvies te geven en de ondersteuning te bieden die nodig is om de kwaliteit van de ICT-systemen te borgen. Op het gebied van testen denken zij ook buiten de vaste kaders. Deze aanpak zorgt ervoor dat de software van onze klanten en de interactie daarvan met omliggende systemen en infrastructuur (de keten) op de juiste wijze getest wordt. Een testproces op maat, rekening houdend met de risico’s die van gelden voor de specifieke omgeving van de betreffende klant. Daarbij hoort ook de inrichting en verzorgen van benodigde infrastructuur, koppelingen en testomgeving, conform OTA(P)-principe.

Daarnaast doen onze testspecialisten onderzoek en innovatie op allerlei testgebieden en presenteren en publiceren hier regelmatig over, onder andere op ons eigen CIMposium voor klanten en bij TestNET, Nederlandse Testdag en Noordertest.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.