CJIB gunt wederom raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

CJIB gunt wederom raamovereenkomst aan CIMSOLUTIONS voor de inhuur van ICT-Professionals

Het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden heeft de raamovereenkomst voor de inhuur van ICT/IV-Professionals gegund aan CIMSOLUTIONS. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS, is aan zes andere partijen gegund.

De raamovereenkomst is 10 april 2024 ingegaan, heeft een looptijd van maximaal vier jaar en een potentiële omzet van 2.250.000 uren.

Cjib Logo

Het betreft inhuur voor onder andere de volgende profielen: Applicatieontwikkelaars, Test Engineers, Informatie-/Business Analisten, BI Consultants, Data Analisten, Projectmanagers, Functioneel Beheerders en Product Owners.

“CJIB is al vele jaren een interessante opdrachtgever voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten. Wij zijn zeer verheugd en trots dat we hen de komende vier jaar weer kunnen ondersteunen met hun ICT vraagstukken. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen zijn wij uitstekend in staat de dienstverlening aan CJIB te continueren. Deze raamovereenkomst biedt kansen aan onze specialisten en ook verdere groeimogelijkheden voor CIMSOLUTIONS in de komende jaren. We kijken uit naar opnieuw een prettige samenwerking,” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS.