CIMSOLUTIONS wint wederom de aanbesteding ICT-Inhuur van de IND, DT&V en COA

CIMSOLUTIONS wint wederom de aanbesteding ICT-Inhuur van de IND, DT&V en COA

De diensten Immigratie- en Naturalisatiedienst, Dienst Terugkeer & Vertrek en Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (IND/DT&V/COA) hebben na een openbare aanbesteding, uitgevoerd onder regie van Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken, wederom een raamovereenkomst gegund aan CIMSOLUTIONS op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

De omvang van de opdracht is geraamd op circa € 235.000.000 voor een periode van 4 jaar. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke ICT-functies met eigen medewerkers, zelfstandigen (zzp-ers) en specialisten van derde partijen.

Er zijn acht partijen gecontracteerd. De raamovereenkomst gaat in per 1 april 2023 en heeft een looptijd van maximum van 4 jaar.

Afbeelding Coa Ind Dtv Bericht

“Het is natuurlijk geweldig wanneer je na een periode van 4 jaar succesvol samenwerken opnieuw de raamovereenkomst gegund krijgt. Wij kijken er dan ook met veel plezier naar uit om de samenwerking met IND, COA en DT&V en hun uitdagende opdrachten en projecten, verder voort te zetten” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS.