CIMSOLUTIONS wint wederom aanbesteding ICT-Inhuur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken

CIMSOLUTIONS wint wederom aanbesteding ICT-Inhuur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken

Wij zijn verheugd mee te mogen delen dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) wederom de raamovereenkomst op het gebied van tijdelijke ICT-inhuur heeft gegund aan CIMSOLUTIONS (samen met Verdonck, Klooster & Associates en Brunel).

Ministerie Van Binnenlandse Zaken

Naast het Ministerie van BZK maken het Rijksvastgoedbedrijf, het Kerndepartement BZK, UBR, Doc-Direct, RvIG, RCN, de Huurcommissie en FM Haaglanden deel uit van deze raamovereenkomst. De omvang van de overeenkomst ligt tussen de 90 en 120 miljoen euro en de looptijd bedraagt vier jaar.

Alle IT/ICT gerelateerde functies worden binnen deze raamovereenkomst uitgevraagd. De meest voorkomende functies zijn software ontwikkelaar, informatieanalist, projectmanager, functioneel beheerder, applicatiebeheerder en systeembeheerder.

Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS: “Wij zijn bijzonder verheugd en trots dat we wederom zo’n mooi resultaat hebben behaald. Onze positie binnen de overheid groeit jaarlijks en deze raamovereenkomst stelt ons in staat om komende jaren nog verder te groeien. Het Ministerie van BZK en de deelnemende organisaties zijn opdrachtgevers met uitdagende opdrachten en projecten, waar wij met veel enthousiasme naar uitkijken.”