CIMSOLUTIONS wint opnieuw aanbesteding van Logius voor de inhuur van ICT-Professionals

CIMSOLUTIONS wint opnieuw aanbesteding van Logius voor de inhuur van ICT-Professionals

Logius heeft opnieuw een raamovereenkomst gegund aan CIMSOLUTIONS, in combinatie met SLTN en Brunel, voor de inhuur van ICT-Professionals. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS is deze raamovereenkomst aan nog 4 andere leveranciers gegund. Logius is een agentschap van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze ontwikkelen producten en diensten voor de digitale overheid en beheren de standaarden. De raamovereenkomst gaat in op 1 augustus 2024, heeft een looptijd van maximaal vier jaar en een maximale waarde van € 315.600.000,-.

Logo Logius

De inhuur betreft voornamelijk de volgende functies: Functioneel Beheerders, Projectmanagers, Scrum Masters, Business Analisten, Applicatieontwikkelaars, Systeemontwikkelaars, Securitymanagers en Technisch Architecten.

“We zijn verheugd dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken de Raamovereenkomst Inhuur ICT-Professionals Regulier perceel 2: Logius gegund heeft aan CIMSOLUTIONS. Logius is al vele jaren een interessante opdrachtgever voor ons, met uitdagende opdrachten en projecten. Onze gekwalificeerde ICT-Professionals zijn uitstekend in staat hen te ondersteunen bij hun ICT vraagstukken. We kijken met veel enthousiasme uit naar de verdere samenwerking,” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS.