CIMSOLUTIONS wint aanbesteding inhuur ICT-Professionals van het ministerie van OCW en DUO Den Haag

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding inhuur ICT-Professionals van het ministerie van OCW en DUO Den Haag

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Den Haag hebben wederom een raamovereenkomst gegund voor de inhuur van ICT-Professionals aan CIMSOLUTIONS in een consortium met SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS, is aan nog 5 andere partijen gegund. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari 2021, heeft een looptijd van maximaal vier jaar en een potentiële omzet van € 56.700.000,- in totaal.

Logo Ministerie Ocw

Naast het Bestuursdepartement OCW en Dienst Uitvoering Onderwijs Den Haag maken ook Inspectie van het Onderwijs, Nationaal Archief, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed onderdeel uit van de raamovereenkomst. Daarnaast kunnen diverse colleges en adviesraden binnen het Onderwijsdomein gebruik maken van deze nieuwe raamovereenkomst.

Het betreft inhuur van tijdelijke functies van onder meer de volgende profielen: Informatiearchitecten, Applicatieontwikkelaars, Systeemontwikkelaars, Testers/Testmanagers, Applicatiebeheerders, Informatieanalisten, Business Intelligence / Data Analisten, Projectleiders en Projectmanagers.

“Wij zijn er trots op dat we al vele jaren voor het ministerie van OCW, DUO Den Haag, Inspectie van het Onderwijs en Nationaal Archief hebben mogen werken in een grote verscheidenheid aan functies en bij hebben mogen dragen aan interessante ICT-projecten. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen is CIMSOLUTIONS met haar partners SLTN en VKA uitstekend in staat om OCW, DUO en de andere deelnemers te voorzien van passende hoogstaande ICT-professionals. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat het ministerie van OCW weer voor ons heeft gekozen en zien de prettige voortzetting van de samenwerking met het volste vertrouwen tegemoet,” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.