CIMSOLUTIONS wint aanbesteding inhuur ICT-professionals van DICTU

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding inhuur ICT-professionals van DICTU

Dienst ICT Uitvoering (DICTU) heeft wederom een raamovereenkomst gegund aan CIMSOLUTIONS met SLTN als combinant en VKA als onderaannemer. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS is aan nog acht andere partijen gegund. De raamovereenkomst gaat in op 23 maart 2021, heeft een maximale looptijd van vier jaar en een geraamde totale opdrachtwaarde van € 316.000.000,-.

Afbeelding Logo Dictu

“We zijn erg trots dat DICTU voor de komende vier jaar weer voor CIMSOLUTIONS heeft gekozen. Met vestigingen in Den Haag, Assen en Zwolle biedt DICTU opdrachten voor veel van onze medewerkers”, aldus Moynul Hossain, CEO van CIMSOLUTIONS. “Onze medewerkers werken in een verscheidenheid aan functies en dragen bij aan interessante ICT-projecten bij DICTU. Wij verwachten ook de komende vier jaar veel nieuwe, aansprekende opdrachten van DICTU te ontvangen op het gebied van onder meer Architectuur, Applicatieontwikkeling, Testmanagement, Beheer en Project-, Programma- en Kwaliteitsmanagement.”

“De vier kernwaarden van DICTU, te weten betrouwbaar, klantgericht, kostenefficiënt en innovatief, passen heel goed bij de kernwaarden van CIMSOLUTIONS en de meerwaarde die wij aan onze klanten bieden. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen is CIMSOLUTIONS met haar partners SLTN en VKA ook de komende vier jaar weer uitstekend in staat om DICTU te voorzien van passende hoogstaande ICT-professionals”, vervolgt Hossain.

DICTU is een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ondersteunt de primaire processen van de ministeries van EZK en LNV en levert ICT-dienstverlening aan onderdelen van het Rijk, zoals de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de Inspectie SZW. Daarbij zoekt DICTU naar een evenwichtige balans tussen maatwerk en generieke oplossingen. DICTU stelt kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en informatieveiligheid centraal en maakt gebruik van moderne technieken en ontwikkelingen zoals Cloud, mobile en big data.