Young Professionals

Young Professionals

Als je net van de hogeschool of universiteit komt, zoek je een uitdagende baan én wil je de mogelijkheid krijgen om snel te groeien. Binnen CIMSOLUTIONS kun je jezelf zowel vakmatig als persoonlijk snel ontwikkelen. CIMSOLUTIONS biedt je de eerste carrièrestap, waarmee je continu het beste uit jezelf haalt. 

Detacheren en projectuitvoering in de ICT is vernieuwen en telkens bijleren. Bij ons blijf je groeien en krijg je de kans om unieke kennis en ervaring op te doen bij diverse toporganisaties en intern bij ons.

Trainingen en certificeringen

Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit CIMSOLUTIONS ook. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om hun kennis en ervaring optimaal te benutten en uit te breiden. Daar horen ook trainingen en certificeringen bij. Young Professionals kunnen zich bij ons bijvoorbeeld ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft, Java, Python, C++ of DevOps software engineer, of certificeren voor actuele testmethoden en testautomatisering, maar kunnen ook de basis leggen voor data science & engineering, AI & machine learning, security, architectuur, informatie- of businessanalyse of projectmanagement in een Agile omgeving. We houden rekening met jouw wensen en ambitie.

Koen Bos Cimsolutions 0

Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met de Traineeship Java bij CIMSOLUTIONS, waar ik in korte tijd ben klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Een fantastisch begin van mijn carrière.

 Koen Bos
Software Engineer CIMSOLUTIONS

We vragen van jou een goede, positieve houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Young professionals voelen zich snel thuis bij CIMSOLUTIONS door de informele sfeer. Door betrokkenheid van iedereen, krijg je snel zaken voor elkaar.

We zoeken dus HBO- en Universitair geschoolde collega’s met een voorliefde voor ICT, die zich willen ontwikkelen tot Top ICT Professionals. Als Trainee volg je eerst een intensief intern opleidingsprogramma, gericht op jouw wensen en ambities en die van onze klanten. Het opleidingsprogramma richt zich op projectmatig en klantgericht werken. De nieuwste methodieken en technieken staat daarbij centraal. Na de interne opleiding zul je ingezet worden op interessante en uitdagende projecten voor of bij onze toonaangevende klanten en CIMSOLUTIONS.

Wij bieden je niet alleen een goed salaris, maar ook direct een vast contract, een leaseauto, een opleidingsbudget van € 5.000,- per jaar, diverse mogelijkheden voor kennisontwikkeling en kennisdeling met vakgenoten en de persoonlijke begeleiding door jouw eigen fieldmanager. We hebben regelmatig een borrel op kantoor, ieder jaar gaan we met z’n allen een weekend weg en je kunt meedoen met onze sportdag, met sportieve en minder sportieve activiteiten en andere sociale evenementen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze Vacature Traineeship Software Engineering.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.