Jubileumfeest 30-jarig bestaan van CIMSOLUTIONS

Jubileumfeest 30-jarig bestaan van CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS viert dit jaar haar 30-jarige bestaan en afgelopen vrijdag vond het Jubileumfeest voor klanten plaats. We mochten diverse relaties van de afgelopen 30 jaar verwelkomen waarvan velen ook met partner. Rond het thema dat voor dit jubileum was gekozen, ‘Een terugblik en een kijk op de toekomst ter ere van het 30-jarig bestaan van CIMSOLUTIONS’, was een dagvullend programma opgesteld.

Jubileumfeest

Na een ontspannen welkomstborrel trapte dagvoorzitter Paul Pranger het programma af door alle genodigden welkom te heten. Aansluitend gaf oprichter en directeur van CIMSOLUTIONS Moynul Hossain in een ludieke vraaggesprek met zijn zoon Ronnie Hossain een kort retrospect van de afgelopen 30 jaar.

In het daaropvolgende uur nam gastspreker Adjiedj Bakas iedereen op humorvolle wijze mee langs technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die ons te wachten staan. Na een korte pauze was het woord aan diverse relaties van CIMSOLUTIONS die hun anekdotische herinneringen met de aanwezigen deelden.

Het dagprogramma werd afgesloten met een panelgesprek waarin Ronnie Hossain de 5 panelleden en klantrelaties van CIMSOLUTIONS bevroeg over diversiteit, veiligheid en impact van ICT op de business tussen nu en 2030.

Zoals bij CIMSOLUTIONS gebruikelijk, werd ook voor de innerlijk mens goed gezorgd middels een groots ‘live cooking’ diner en dessertbuffet. Tussen de gangen door werden de dinertafels onderling uitgedaagd door een geanimeerde Pubquiz, die werd verrijkt met muzikale ondersteuning.

Gezien de vele positieve reacties kunnen we concluderen dat het een succesvol en geslaagd feest is geworden. Op naar 30 nieuwe jaren!