VGZ

VGZ

Coöperatie VGZ gelooft in zinnige zorg. Zorg die beter is voor de patiënt en de zorg op termijn ook betaalbaar houdt. De zorg in Nederland is één van de beste van de wereld, maar goede zorg moet ook in de toekomst betaalbaar blijven. Coöperatie VGZ gelooft dat dat kan door sámen met zorgaanbieders te werken aan Zinnige Zorg.

Referentie Vgz 2019 Overzicht

Zij weten immers als geen ander wat beter is voor de patiënt en waar kosten bespaard kunnen worden. Coöperatie VGZ gelooft dat kwaliteit van zorg en kostenbeheersing elkaar kunnen versterken en de toegankelijkheid van de zorg ook op de lange termijn behouden blijft.

Werken in multidisciplinaire teams

CIMSOLUTIONS is door VGZ geselecteerd als voorkeursleverancier en ondersteunt VGZ in het realiseren van de online omgevingen voor zowel verzekerden als zorgverleners. In multidisciplinaire teams, wordt organisatie breed volgens Agile gewerkt (SAFe) en zijn disciplines breder dan IT betrokken in het realiseren van de webapplicaties, koppelingen en informatiesystemen. VGZ werkt met Klant Missie Teams, welke direct toegevoegde waarde voor de klant over een hele keten van applicaties en systemen realiseren. Tevens werken zij met Component Builder Teams, welke de standaard bouwblokken realiseren die gebruikt worden door de Klant Missie Teams.

Mede verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende systemen

Medewerkers van CIMSOLUTIONS zijn mede verantwoordelijk voor de realisatie van de MijnOmgeving en OpenOmgeving voor het indienen van declaraties. Deze omgevingen worden voor verschillende verzekeringslabels gebruikt (bijv. VGZ en Bewuzt). De ontwikkelomgeving is gebaseerd op HTML, Angular en CSS. .NET/C# in een MS Azure Cloud omgeving. VGZ maakt gebruik van een Continuous Integration/Continuous Delivery omgeving wat continu releases mogelijk maakt.

Andere innovaties waar CIMSOLUTIONS aan heeft bijgedragen zijn de realisatie van een nieuw machtigingssysteem met Logius DigiD Machtigen en de implementatie van een Privacy by Design oplossing voor het uitwisselen van attributen via QR-codes.

CIMSOLUTIONS heeft Analyse, Ontwerp, Implementatie/Ontwikkeling en Test werkzaamheden uitgevoerd voor VGZ. Onze T-Shaped ontwikkelaars hebben binnen de MDT teams meerdere taken en verantwoordelijkheden. Onze medewerkers worden gewaardeerd door VGZ, voor hun kennis en kunde, hoge verantwoordelijkheid en kwaliteit van de werkzaamheden.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.