Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met ruim 530.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland. De gemeentelijke organisatie bestaat uit circa 7500 medewerkers en is opgedeeld in 9 diensten. Voor de inhuur van tijdelijk ICT personeel maakt gemeente Den Haag gebruik van Europees aanbestede raamovereenkomsten.

Gemeente Den Haag 2

Sinds 2009 detacheert CIMSOLUTIONS als een van de voorkeursleveranciers bij de gemeente Den Haag verschillende ICT professionals in zowel de project- als beheer organisatie. De huidige raamovereenkomst ICT Inhuur is in april 2018 van start gegaan. Alle gemeentelijke diensten maken gebruik van de raamovereenkomst.

CIMSOLUTIONS ondersteunt de gemeente Den Haag met het leveren van senior en medior ICT professionals in rollen als ICT/Informatie Architect, Informatie analist/ adviseur, Data scientist, ICT Projectleider, Project-/Programmamanager, Consultant, Service Manager, Functioneel beheerder, Technisch Applicatiebeheerder, Database administrator, Systeem-/Netwerk beheerder, Tester en Testcoördinator.

Toekomstbestendige informatiesystemen

ICT professionals van CIMSOLUTIONS hebben in deze rollen bijgedragen aan het toekomstbestendig maken van informatiesystemen voor burgers en het bedrijfsleven op het gebied van wonen en bouwen, verkeer en vervoer, ondernemen, sport, natuur en milieu, onderwijs, vrije tijd en recreatie, jeugd en gezin en veiligheid. Voorbeeld projecten zijn migraties en implementaties van bedrijfsapplicaties voor (parkeer)vergunningen, het aanvragen van subsidies, leerlingen (vervoer) en peutertoeslag, reizigersvaccinaties (GGD), sportvoorzieningen, verzuimmanagement, digitalisering van aanvragen, verwijsindex, low-code platform, gemeentelijk belastingsysteem en centrale roosterplanning.

Manager Bas Contant heeft vele jaren als opdrachtgever samengewerkt met CIMSOLUTIONS.

Gemeente Den Haag Logo

“CIMSOLUTIONS is een ervaren en professionele ICT leverancier met goede professionals en lekker korte lijnen qua communicatie. Ik heb altijd met dezelfde contactpersonen te maken en dat is heel plezierig. Ook de ingehuurde medewerkers passen goed bij de gemeente en leveren echt een positieve bijdrage vanuit hun specialisme.”

 Bas Contant
Gemeente Den Haag

Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS: “We zijn er heel trots op dat we al zoveel jaren voor Gemeente Den Haag mogen werken in een grote verscheidenheid aan functies en bij hebben gedragen aan ICT projecten en informatiesystemen. Dat wij ons in 2018 opnieuw hebben gekwalificeerd om deze samenwerking de komende jaren te mogen voortzetten maakt mij bijzonder blij en bewijst onze strategische focus op kwaliteit en langdurige samenwerking.”

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.