CIMSOLUTIONS voor de 15e keer erkend als Top Employer Nederland

CIMSOLUTIONS voor de 15e keer erkend als Top Employer Nederland

CIMSOLUTIONS is door het Top Employers Institute voor de 15e keer erkend als Top Employer in Nederland. De certificering als Top Employer toont aan dat CIMSOLUTIONS een vooruitstrevend HR-beleid voert waarin de medewerkers centraal staan.

Cimsolutions Top Employer 2021

“We zijn er meer dan trots op dat we ook dit jaar weer behoren tot de selecte groep Top Employer gecertificeerden. Dat we ons voor de 15e keer Top Employer Nederland mogen noemen geeft blijk en erkenning aan onze continue focus op uitstekende arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goed werkgeverschap. We werken continu aan het verbeteren van ons HR-beleid om zowel onze bestaande als nieuwe medewerkers blijvend uitdaging te kunnen bieden. Onze deelname aan het Top Employer onderzoek houdt ons scherp om ons als bedrijf nog verder te ontwikkelen en verbeteren”, aldus Peter van Duijn, HR verantwoordelijk bij CIMSOLUTIONS.

“Voor onze medewerkers betekent de Top Employer certificering onder meer een uitstekend salaris, leaseauto, persoonlijk ontwikkelplan, opleidingsbudget, aantrekkelijke bonussen, sociale events en een breed scala aan uitdagende opdrachten en projecten voor onze toonaangevende klanten”, vult Marco Campen, HR verantwoordelijk bij CIMSOLUTIONS aan.

Tijdens de online Certification Celebration zijn alle Top Employers in het zonnetje gezet.

Top Employer 2021

Over de certificering

Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van uitmuntendheid in HR-beleid. Organisaties worden gecertificeerd op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op 6 HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

Logo Top Employers Institute

“Ondanks het uitdagende jaar dat we hebben meegemaakt (dat zeker een impact heeft gehad op organisaties over de hele wereld), heeft CIMSOLUTIONS de kracht aangetoond om hun mensen op de werkvloer op de eerste plaats te zetten. Met trots delen we de aankondiging van dit jaar en feliciteren we de organisaties die in hun respectievelijke landen zijn gecertificeerd via het Top Employers Institute programma.”

 David Plink
CEO Top Employers Institute