CIMSOLUTIONS voor de 14e keer erkend als Top Employer

CIMSOLUTIONS voor de 14e keer erkend als Top Employer

CIMSOLUTIONS is door Top Employers Institute voor de 14e keer erkend als landelijk gecertificeerde Top Employer 2020 in Nederland. Als Top Employer doet CIMSOLUTIONS er alles aan om via een vooruitstrevend HR-beleid, waarin mensen centraal staan, de allerbeste werkomgeving te bieden aan haar medewerkers.

“We werken continu aan het verbeteren van ons HR-beleid. We zijn er daarom meer dan trots dat we behoren tot de selecte groep Top Employer gecertificeerden. Dat we ons dit jaar voor de 14e keer Top Employer Nederland mogen noemen geeft blijk en erkenning aan onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en werkgeverschap. CIMSOLUTIONS vindt een goed en vooral innovatief HR beleid belangrijk om zowel onze bestaande als nieuwe medewerkers blijvend uitdaging te kunnen bieden. De deelname aan het Top Employer onderzoek geeft ons een gedegen beeld van de markt en houdt ons scherp om ons als bedrijf nog verder te ontwikkelen en verbeteren”, aldus Djurre van Gulik, HR verantwoordelijk bij CIMSOLUTIONS.

Over de certificering

Als onafhankelijke HR certificeerder, evalueert het Top Employers Institute alle deelnemers wereldwijd met dezelfde uitgebreide HR Best Practices Survey. Het Top Employers Institute evalueert de implementatie van deze HR practices en beoordeelt hoe deze ondersteund worden door strategie, ownership, KPI’s en technologie.

Het Top Employers Institute beoordeelt CIMSOLUTIONS aan de hand van de volgende 10 onderwerpen: Talent Strategy, Workforce Planning, Talent Acquisition, On-boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits and Culture.

Logo Top Employers Institute

“Om als Top Employer te worden erkend, moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt. Gecertificeerde deelnemers zijn een lichtend voorbeeld van echte inspanningen op het gebied van HR-beleid; ze zetten zich voortdurend in voor het empoweren van hun medewerkers om zo een betere werkomgeving te realiseren. Gefeliciteerd!”

 David Plink
CEO Top Employers Institute

Afbeelding Cimsolutions Top Employer 2020