CIMSOLUTIONS wint aanbesteding van DJI, JIO, NFI en Justis voor de inhuur van ICT-Professionals

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding van DJI, JIO, NFI en Justis voor de inhuur van ICT-Professionals

De Dienst Justitiële Instellingen (DJI), de Justitiële ICT Organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de Screeningsautoriteit Justis hebben een raamovereenkomst gegund voor de inhuur van ICT/IV-Professionals aan CIMSOLUTIONS, in combinatie met Brunel en SLTN. Naast de gunning aan CIMSOLUTIONS, is aan nog vijf andere partijen gegund.

Afbeelding Dji Nfi Jio Justis

De raamovereenkomst gaat in op 1 maart 2024, heeft een looptijd van maximaal vier jaar en een opdrachtwaarde van maximaal 390 miljoen euro. Deelnemers NFI en Justis nemen pas vanaf 1 oktober 2024 deel aan de raamovereenkomsten vanwege lopende overeenkomsten welke eindigen per 30 september 2024.

“Wij zijn zeer verheugd dat DJI, JIO, NFI en Justis ons geselecteerd hebben en zien een prettige samenwerking met volste vertrouwen tegemoet. Ik ben trots op ons accountteam en onze partners, die hier hard voor hebben gewerkt. Onze positie binnen de overheid groeit jaarlijks en deze raamovereenkomst stelt ons in staat om komende jaren nog verder te groeien,” aldus Moynul Hossain, directeur van CIMSOLUTIONS. “Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-diensten zijn wij samen met onze partners uitstekend in staat DJI, JIO, NFI en Justis te voorzien van passende hoogstaande IT-professionals. We zien er naar uit om de komende jaren dit partnership succesvol in te vullen. Het zijn opdrachtgevers met uitdagende opdrachten en projecten, waar wij met veel enthousiasme naar uitkijken.”

De tijdelijke functies die DJI, JIO, NFI en Justis onder deze raamovereenkomst uitvragen bestaan onder andere uit de volgende profielen: Projectleiders, Systeembeheerders, Testmanagers, Applicatieontwikkelaars, Businessanalisten, Functioneel Beheerders, Applicatiebeheerders, Informatieanalisten, Security Managers, Project- en Programmamanagers, Scrum Masters en Informatiearchitecten.