30-jarig Jubileumfeest voor medewerkers

30-jarig Jubileumfeest voor medewerkers

Op zaterdag 10 september vierde CIMSOLUTIONS haar 30-jarig bestaan met collega’s en hun partner in het Openlucht Museum te Arnhem. Na ontvangst door de commissie stond onze conducteur Moynul klaar om de kaartjes van alle deelnemers te knippen en de tramhaltes te duiden.

Groepsfoto Jubileumfeest

De reis met de tram was symbolisch voor de reis de we met zijn allen gemaakt hebben. En ondanks dat we zaterdag allemaal uitgestapt zijn voor een heerlijke lunch, verwachten wij dat er nog vele haltes zullen volgen.

Na de lunch werden we door ervaren gidsen door het park begeleid. Een prima gelegenheid om terug te blikken op de geschiedenis van Nederland, zoals wij afgelopen maanden ook terug hebben mogen blikken op alle mooie momenten en behaalde mijlpalen van CIMSOLUTIONS.

Hierna was het tijd om naar de hotels te vertrekken. Kwart voor zes was een iconisch moment, waarbij alle collega’s en partners uitgedost in jaren 30 tenue tegelijkertijd uit de hotels naar buiten kwamen om naar de feestlocatie te vertrekken. Dit zorgde voor veel bekijks en zelfs foto’s van de vele voorbijgangers.

Op de feestlocatie kon iedereen genieten van een heerlijke BBQ, sfeervol begeleid door een akoestische band met de beste Engelstalige popliedjes. Hierna barstte binnen het feest los, met traditioneel ook weer geweldige optredens van de vestigingen.

Na een gezellige avond hebben we heerlijk overnacht in de hotels. Gezamenlijk, onder het genot van een brunch, hebben we zondag het weekend afgesloten in het Openlucht Museum.

    Benieuwd naar onze vacatures?

    Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

    Geïnteresseerd?

    Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.