Outsourcing & Offshoring

Outsourcing & Offshoring

Door de volwassenheid van ICT en de toenemende globalisering wordt het model van offshore en wereldwijde softwareontwikkeling, test, onderhoud en beheer voor veel organisaties steeds belangrijker. Onze klanten die een offshore model geadopteerd hebben, zijn succesvolle organisaties met een uitstekende reputatie.

Outsourcing

Ze realiseren niet alleen kostenbesparingen, maar ook een kortere ‘time to market’, verkooptoename, toegang tot nieuwe markten, flexibele en schaalbare capaciteit van resources en een verhoogde effectiviteit van processen. Hierdoor kunnen hun specialisten zich concentreren op de tactische en strategische innovatieve projecten en oplossingen, zodat zij snel en eenvoudig innovatieve technologieën kunnen toevoegen aan hun producten.

Met ons uitstekende track record van 27 jaar dienstverlening met een voortreffelijke klanttevredenheid, het keer op keer winnen van de award “Top Employer Nederland”, onze volledig uitgeruste kantoren en toegewijde ICT-professionals met onshore en offshore ervaring, zowel in Nederland als in Bangladesh, is CIMSOLUTIONS uw ideale partner om u te laten profiteren van de voordelen van offshoring.

Drie business modellen

CIMSOLUTIONS heeft drie business modellen om aan de verschillende behoeften te beantwoorden van verschillende klanten:

 • Fixed-Price of Project met resultaatverantwoordelijkheid: Geschikt voor een tijd kritisch project met goed gedefinieerde eisen en reikwijdte.
 • Individuele consultancy opdracht: De meest flexibele inzet van projectbetrokkenheid op basis van tijd en middelen.
 • Onsite-Offshore (hybride) model / Gerichte teamopdracht: Geschikt voor grote, complexe en lange termijn systeemontwikkeling, test, applicatiebeheer en -onderhoud.

Andersoortige modellen zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. Wij kijken graag samen met u welke manier van werken het beste bij uw bedrijf past.

  Benieuwd naar onze vacatures?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals

  Geïnteresseerd?

  Wij horen graag van je! Neem contact met ons op.