Werken Voor CIMSOLUTIONS

ZZP’er en Leverancier

Zoek je interessante ICT-opdrachten? CIMSOLUTIONS biedt al jaren interessante en uitdagende opdrachten voor ICT talent. Voor de zzp’er en IT expert in dienst van derden is er een ruim aanbod aan interim opdrachten.

Met een groot aantal opdrachtgevers heeft CIMSOLUTIONS langdurige mantelovereenkomsten afgesloten, waar we zowel zzp’ers als ICT-experts van derden inzetten.

Leverancier Zzp

Wil je je richten op een interim opdracht waarin je jouw talent volop kunt benutten? Sluit je dan aan bij het netwerk van CIMSOLUTIONS! We bieden:

 • Een dagelijks wisselend aanbod van nieuwe interessante ICT interim opdrachten;
 • ICT opdrachten voor een diversiteit aan rollen, zoals Testprofessional, Architect, Business Analist, Informatieanalist, Software Engineer (Java, .NET, Embedded), Projectmanager, Consultant, Beheerder en (veel) meer;
 • Een excellente contractafhandeling;
 • De zekerheid van een financieel sterke partij;
 • Voor zzp’ers werken we met een Modelovereenkomst, goedgekeurd door de Belastingdienst;
 • Toegang tot ons uitgebreide kennismanagementsysteem en kennisdelingssessies;
 • Zelfstandigheid en vrijheid binnen een collegiale omgeving waarin uw inzet wordt gewaardeerd!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze Resource Managers, te bereiken op telefoonnummer 0347 – 368100 en via inhuur@cimsolutions.nl.

Een greep uit onze opdrachten

We ontvangen maandelijks honderden nieuwe opdrachten, dus mocht er niet meteen een interessante ICT interim opdracht zijn dan is er een grote kans dat we binnenkort een passende opdracht binnenkrijgen. Een selectie van onze opdrachten vind je hier. De selectie geeft een globaal beeld van wat wij binnen krijgen. Heb je een andere expertise, of sluit jouw ervaring niet exact aan, schroom niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Benieuwd naar onze opdrachten?

  Meld je aan!