RSS Feed NL

CIMSOLUTIONS Freelance Event

De ICT markt is nog steeds flink in beweging. Dit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Om uw continuïteit als freelancer te waarborgen is het niet alleen van groot belang dat u uw huidige opdracht goed voltooit, maar ook dat u tegelijkertijd investeert in uw partner-netwerk om uw volgende opdracht te regelen. Kom naar het CIMSOLUTIONS Freelance Event op woensdag 10 april en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding ICT-Inhuur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Dienst Terugkeer & Vertrek en Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

De diensten Immigratie- en Naturalisatiedienst, Dienst Terugkeer & Vertrek en Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (IND/DT&V/COA) hebben na een openbare aanbesteding, uitgevoerd onder regie van Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken, een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS samen met SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding Inhuur IT-Personeel Het Waterschapshuis

Het Waterschapshuis (HWH) heeft na een openbare aanbesteding een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur. Naast HWH nemen Waterschap Brabantse Delta, Hoogheemraadschap van Rijnland, Waterschap Schieland en Krimpenerwaard en Waterschap Aa en Maas deel aan deze overeenkomst.

Systeem-/Netwerkbeheerder

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Behaal jij magische resultaten op het gebied van netwerk- en systeembeheer. Kom dan eens kijken welke opdrachten wij voor je hebben.  

#Leukste infra-opdrachten #Leukste collega’s #Carriereontwikkeling #Goed salaris #CIMSOLUTIONS

Security specialist

Ben jij de Royal Guard onder de security specialisten? Word je door niets of niemand gepasseerd? Dan hebben wij opdrachten voor je waar je echt getest gaat worden. Van pentesten tot het neerzetten van een informatie-beveiligingsbeleid. Jouw uitdaging zit erbij.

#Niets passeert mij #Leukste collega’s #Carrièreontwikkeling #Goed salaris #CIMSOLUTIONS

Princeps IT Architect

Ben jij dé bouwmeester in IT-fortificatiekunst? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Voor alle disciplines, enterprise-, informatie-, software-, security- en infra-archictuur zorgen wij voor het juiste fundament. Bouw jij met ons mee?

#IT-Architectuur #Leukste collega’s #Carrièreontwikkeling #Goed salaris #CIMSOLUTIONS

Applicatiebeheerser

Als heerser over applicatielandschappen wil je natuurlijk niet met een pietluttig koninkrijkje afgescheept worden. Denk groots! Werk aan applicatiebeheeropdrachten voor de TOP-100 bedrijven in Nederland.

#Grootste koninkrijken (ASL / Applicatiebeheer) #Leukste collega’s #Carrièreontwikkeling #Goed salaris #CIMSOLUTIONS

Hallo test potentaat?

Heer en meester in het testvak, maar te weinig fouten in je huidige opdracht? Die hebben wij wel. We testen graag of je voldoende kennis en kunde in huis hebt. Maken we een afspraak?

#Leukste testopdrachten #Leukste collega’s #Carrièreontwikkeling #Goed salaris #CIMSOLUTIONS

Pagina's