Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Header werken bij

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS 

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS biedt HBO- en WO studenten elk studiejaar veel kansen om af te studeren en te leren van professionals. Bij CIMSOLUTIONS krijg je de uitgelezen kans om je te oriënteren op een toekomstige carrière en wie weet kom je na je afstudeeropdracht meteen bij ons in dienst.

Maak informeel kennis met CIMSOLUTIONS

Ben je een 3e of 4e jaars HBO of WO student en volg je een opleiding met een sterke IT component? Ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht of wil je je vast oriënteren op je eerste baan? Maak dan tijdens onze Graduate Events informeel kennis met CIMSOLUTIONS en onze collega's. Je hoort meer over de ervaringen van onze afstudeerders en trainees en de projecten waar zij nu al het verschil maken.

Meer informatie en aanmelden

Pas je vaardigheiden toe in de praktijk

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je opgedane vaardigheden en kennis toe te passen in de praktijk. Je werkt aan een door ons samen gedefinieerd project binnen de dynamiek van CIMSOLUTIONS. Het project voer je zelfstandig uit, maar wij zorgen altijd voor voldoende steun en uitstekende begeleiding door één van onze professionals.

Zit je in de eindfase van een ICT gerichte HBO/WO opleiding en heb je interesse om af te studeren op één van de vestigingen van CIMSOLUTIONS? Laat het ons dan weten door te solliciteren op onze afstudeervacature (klik hier). Wij bekijken vervolgens de mogelijkheden op de door jou gekozen vestiging. Hebben we een leuke opdracht voor je die aansluit op je opleiding? Dan wordt je meteen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Creëer samen met ons jouw ideale afstudeeropdracht

Hieronder tref je een overzicht aan van afstudeeropdrachten die wij standaard beschikbaar hebben. Uiteraard zijn deze te ‘customizen’ zodat jij en jouw opleider zich hier helemaal in kunnen vinden. Wil je een opdracht doen die hieronder niet genoemd wordt? Neem ook dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wie weet bieden wij jou wel de kans je droomopdracht te doen.

Sidebar: 
no