Werken bij

werken bij Header

Waarom CIMSOLUTIONS? (Werken bij)

Werken bij CIMSOLUTIONS?

Werken bij CIMSOLUTIONS is investeren in je toekomst. Je gaat werken voor interessante klanten aan uitdagende opdrachten. We bieden je direct een vast contract en ontzettend veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Learn, create and make it work, dat is waar wij voor staan.

Lees meer

Sidebar: 
no

Quote Gerard van Wijk

Foto Gerard van Wijk CIMSOLUTIONS
Het mooie van detachering is dat ik kennis kan maken met andere bedrijven zonder daar in dienst te treden. Iedere klant waar ik kom heeft toch weer een eigen werkwijze. Daar leer ik enorm veel van. Het prikkelt en stimuleert mij om verder te groeien in mijn vak en als mens.

Ervaring

Ervaring

Professional (overzicht)

De ICT-Professionals van CIMSOLUTIONS

Professional

Heb je veel ervaring in de IT én de wens om iedere dag beter te worden? Dan zit je bij CIMSOLUTIONS goed

Meer lezen

Sidebar: 
no

Young professional (overzicht)

De Young Professionals van CIMSOLUTIONS

Young professional

CIMSOLUTIONS biedt je de eerste carrièrestap, waarmee je continu het beste uit jezelf haalt

Meer lezen

Sidebar: 
no

Student

Student

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis toe te passen in de praktijk

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Sidebar: 
no

Top Employer

Top Employer

Top Employer Award

Top Employer Award

CIMSOLUTIONS heeft voor de vijftiende keer de exclusieve onderscheiding TOP Employer ICT ontvangen vanwege het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf en de toekomstgerichte Human Resources-omgeving.

MEER LEZEN

Sidebar: 
no

Quote David Plink Top Employer 2020

Afbeelding logo Top Employers Institute
Om als Top Employer te worden erkend, moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt. Gecertificeerde deelnemers zijn een lichtend voorbeeld van echte inspanningen op het gebied van HR-beleid; ze zetten zich voortdurend in voor het empoweren van hun medewerkers om zo een betere werkomgeving te realiseren. Gefeliciteerd!

Teambuilding

Teambuilding

Jaarlijkse evenmenten

Jaarlijkse evenementen

We organiseren regelmatig bijeenkomsten, speciaal om kennis met andere collega’s te delen en te leren van elkaar. Ook informeel kun je je collega’s leren kennen tijdens VrijMiBo, het jaarlijkse CIMWeekend of tijdens de sportdag. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom werken de mensen bij ons!

Sidebar: 
no

Quote Omer Guzel

Bij CIMSOLUTIONS ben je geen Pion. Daarnaast zijn er veel sociale events zoals het jaarlijkse weekendje weg waarbij de partner mee mag en het Sinterklaasfeest en de Sportdag voor de hele familie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers