Organisatie

Header people

Organisatie

CIMSOLUTIONS levert al meer dan 25 jaar hoogwaardige en professionele ICT consultancy diensten en softwareontwikkeling oplossingen aan de top 500 grootste bedrijven van Nederland. Onze expertise dekt alle fasen van de software levenscyclus:

  • Specificatie en haalbaarheid
  • Ontwerp, ontwikkeling, test en implementatie
  • Onderhoud, beheer en projectmanagement van zowel maatwerk- als standaardapplicaties, systemen, hardware en netwerken.

Wij passen state-of-the-art ICT concepten en technieken toe, waardoor we altijd de optimale oplossing bieden voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work! Met onze uitstekende track-record en een hoge klanttevredenheid bij onze gerenommeerde klanten, is CIMSOLUTIONS uw ideale partner.

Foto Moynul Hossain
Waarom is CIMSOLUTIONS ondanks alle veranderingen, recessies en uitdagingen succesvol geweest en gebleven? Wat is het geheim van ons succes? Er is altijd één ding constant gebleven en niet veranderd: de kwaliteit en de professionaliteit van onze mensen. De passie voor het beroep en de klantgerichtheid, waarmee ze dagelijks de klant helpen om beter en succesvoller te worden, en daarmee onze missie en kernwaarden uitdragen, verdient een pluim.

Sinds de oprichting in Nederland in 1992 is CIMSOLUTIONS B.V. autonoom doorgegroeid naar een klantgerichte internationale onderneming met vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de zeven Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regio’s van Nederland. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Bij CIMSOLUTIONS werken 300 hoogopgeleide ICT professionals, met minimaal een HBO- of Universitair diploma. Zij adviseren en ondersteunen klanten op het gebied van onder andere bestuurlijke, zakelijke en administratieve automatisering, R&D, embedded ontwikkeling, technische en industriële automatisering.

Onze organisatiecultuur is samen te vatten met de termen: klantgericht, toegankelijk, snel, flexibel, op leren ingesteld en no nonsense.

Meer over onze dienstverlening

Top Employer 2021

CIMSOLUTIONS is in 2021 voor de veertiende keer uitgeroepen tot Top Employer Nederland. CIMSOLUTIONS vindt een goed en vooral innovatief HR beleid belangrijk om zowel onze bestaande als nieuwe medewerkers blijvend uitdaging te kunnen bieden. De deelname aan het Top Employer onderzoek geeft ons een gedegen beeld van de markt en houdt ons scherp om ons nog verder te ontwikkelen en verbeteren.

Meer over werken bij CIMSOLUTIONS

Sidebar: 
no