Aanmelden CIMSOLUTIONS Graduate Event

Header werken bij

CIMSOLUTIONS Graduate Event content

CIMSOLUTIONS ICT Graduate Event

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten dat onze Graduate Events dit voorjaar niet doorgaan. De personen die zich hebben aangemeld, hebben inmiddels bericht hierover ontvangen. Wil je meer weten over CIMSOLUTIONS en de mogelijkheden die we jou bieden, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

ICT studenten met drive en ambitie, meld je nu aan!

Kom kennis maken met CIMSOLUTIONS! Een 27-jarige, jonge IT scale-up met 300 Professionals en 7 vestigingen in Nederland (+ 1 in Bangladesh).

Tijdens onze ICT Graduate Events beantwoorden we al je vragen en vertellen we hoe het is om onderdeel te zijn van het CIMSOLUTIONS-team. Je hoort hoe we werken aan uitdagende en innovatieve projecten voor onze gerenommeerde klanten, we vertellen over onze legendarische sociale evenementen en hoe we je kunnen helpen groeien volgens jouw ambitie, niet alleen als professional maar ook als individu, met ons geweldige opleiding- en certificering budget!

Onze slogan is niet voor niets: Learn, create and make IT work.

LEUK... voor wie is dit bedoeld?

Ons ICT Graduate Event is voor 3e, 4e jaars en recent afgestudeerde HBO/WO studenten die een opleiding met een sterk ICT-component volgen/hebben gevolgd.

Helder... wanneer en waar vind dit plaats?

Op verschillende locaties, door heel Nederland. Uitstekend te bereiken met het OV of centraal in het centrum.

TOP! Nu de hamvraag: wat kost dit?

Dat is ook TOP! Dit alles is kosteloos!

Daar moet ik bij zijn! Hoe meld ik me aan?

Vul het formulier in om je aan te melden. Geef wel even aan bij welke locatie we je mogen verwachten. En mocht je nu al specifieke vragen hebben: laat het ons weten in het opmerkingen veld.

Ontdek CIMSOLUTIONS tijdens ons ICT Graduate Event en loop weg met een volledig gefaciliteerde afstudeerstage, een fantastische eerste baan en de kickstart van jouw professionele carrière.

Sidebar: 
no
Priority: 
10