Aanmelden CIMSOLUTIONS Career Event

Header werken bij

CIMSOLUTIONS ICT Career Event

CIMSOLUTIONS Career Event

Is het tijd voor de volgende stap in je carrière? Ben je afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Of ben je nieuwsgierig hoe je staat in de markt? Wij kunnen ons indenken dat het in deze tijd lastig is om te bepalen of een werkgever bij je past en vice versa. Daarom organiseren wij op vrijdag 16 april van 12:00 - 14:00 uur het CIMSOLUTIONS Career Event. Je maakt online kennis met CIMSOLUTIONS en onze medewerkers van onze vestiging bij jou in de buurt. Je kunt vrij rondlopen (digitaal dan) en mensen aanspreken die jij graag wil spreken.

Wat kun je deze middag verwachten?

Van 12:00 uur tot 14:00 uur ben je welkom op ons digitaal event. Het is geheel vrijblijvend en flexibel. Je hoeft niet aan te geven hoe laat je komt en hoe lang je wilt blijven. Kom een kwartiertje langs om meer te weten te komen over CIMSOLUTIONS, onze klanten en opdrachten. Je kunt je ook aanmelden voor één van de vakinhoudelijke online workshops of voor een persoonlijk 1 op 1 carrièreadvies "Werken, leren, groeien". Het is helemaal aan jou.

Workshops van onze experts

Tijdens het Career Event verzorgen wij twee workshops. Frans Roelofs verzorgt een workshop over Agile (Scrum) en Jochem Damminga verzorgt een workshop over Azure DevOps. Beide workshops zijn niet alleen interessant voor DevOps engineers en software ontwikkelaars, ook onder meer projectmangers, testers, productowners en scrummasters zijn van harte welkom. Meld je vooraf aan via het aanmeldformulier, dan garanderen wij een plek voor je.

1 op 1 carrièreadvies "Werken, leren, groeien"

CIMSOLUTIONS vindt het belangrijk dat jij kunt groeien in jouw eigen vakgebied en in de richting die voor jou uitdagend is. We doen er samen met jou alles aan om je in 1 jaar 2 jaar beter te maken. Ben je benieuwd hoe we dit voor jou aan zouden pakken? In 15 minuten bespreken onze coaches 1 op 1 online met jou hoe je je bij ons verder kunt ontwikkelen naar de functie die je over 3, 5 of 10 jaar ambieert.

Heb je interesse in 1 op 1 carrièreadvies? Geef dit aan op het aanmeldformulier. We nemen na je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op om hiervoor een afspraak met je te maken. Omdat dit persoonlijk is, gaat dit op afspraak. Jij weet dan zeker dat je niet onnodig hoeft te wachten tot je aan de beurt bent en wij weten zeker dat we tijd voor je hebben. Voor een optimale voorbereiding voor onze coaches is het mogelijk bij aanmelding je CV bij te voegen. Let op: vol=vol!

Meld je nu aan!

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging. Op vrijdagochtend 16 april om 11:00 uur ontvang je alle benodigde informatie en de link naar de online omgeving. Heb je je aangemeld voor 1 op 1 online carrièreadvies, dan bellen we je snel na je aanmelding om een afspraak met je te maken.

We ontmoeten je graag virtueel op vrijdag 16 april.

Aanmelden

Sidebar: 
no
Priority: 
10