Young Professionals

Als je net van school of universiteit komt, zoek je uitdagingen en mogelijk om snel te groeien. Maar je moet ook nog veel leren. Binnen CIMSOLUTIONS kun je jezelf zowel vakmatig als persoonlijk snel ontwikkelen. CIMSOLUTIONS biedt je die carrièrestap, waarmee je het beste uit jezelf haalt. Detacheren is vernieuwen. Bij ons blijf je groeien en krijg je de kans unieke kennis en ervaring op te doen bij diversen top-organisaties.

Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit CIMSOLUTIONS ook. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te benutten en uit te breiden. Daar hoort ook certificeringen bij. Young Professionals kunnen zich ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft of Java engineer, certificeren voor actuele testmethoden, maar kunnen ook de basis leggen voor projectmanagement.

We hechten veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Young professionals voelen zich snel thuis bij CIMSOLUTIONS door de amicale sfeer. Door betrokkenheid van iedereen, krijg je snel zaken voor elkaar.

We zoeken dus HBO- en Universitair geschoolde collega’s met een voorliefde voor ICT, die zich willen ontwikkelen tot Top ICT Professionals. Als Trainee volg je eerst een intensief intern opleidingsprogramma, gericht op jouw wensen en ambities en die van onze klanten. Het opleidingprogramma richt zich op projectmatig en klantgericht werken. De nieuwste methodieken en technieken staat daarbij centraal. Na de interne opleiding zul je ingezet worden op interessante en uitdagende projecten bij onze toonaangevende klanten.

Lees de interviews met onze young-professionals, hieronder. En ontdek hoe zij over CIMSOLUTIONS denken!

Benno Tool | Systeembeheerder

Betrokken collega’s en persoonlijke aandacht

CIMSOLUTIONS is persoonlijk en betrokken, dat vind ik waardevol. Eerder werkte ik bij een groter bedrijf waar ik de uitdaging begon te missen. Toen werd ik precies op het juiste moment door een inmiddels CIMSOLUTIONS-collega benaderd. Ik kon direct op gesprek komen en was positief verrast door de prettige sollicitatieronde. Binnen een dag maakte ik echt kennis met de organisatie door drie verschillende gesprekken te voeren. Zo krijg je van beide kanten een helder beeld van verwachtingen en mogelijkheden. Wat mij aanspreekt, is dat de organisatie niet te groot is en de lijnen kort zijn. Ik ben geen nummer en ken mijn collega’s. Zo weet je ook van elkaar waar iedereen mee bezig is. Die aandacht voor elkaar vind ik belangrijk, juist omdat je elkaar niet dagelijks tegenkomt op de werkvloer. Ook bij de klant heb ik het prima naar mijn zin. Je weet natuurlijk dat er altijd weer een nieuw project gaat komen, maar dat houdt de spanning erin. Die variatie is leuk en geeft je de kans nieuwe dingen te ontdekken.

Niels Colijn | Software Engineer

Direct werken aan persoonlijke ontwikkeling

Na mijn studie informatiemanagement zocht ik bewust naar een baan in de detachering. Ik was op zoek naar uitdaging en mogelijkheden om snel te groeien. Tijdens mijn opleiding was er weinig ruimte voor stages, ik had dus sterk de behoefte om de praktijk in te gaan. CIMSOLUTIONS sprak mij direct aan vanwege de interessante projecten. Direct bij binnenkomst werd er werk gemaakt van mijn persoonlijke ontwikkeling. Onder goede begeleiding ging ik aan de slag met relevante trainingen in ICT-ontwikkeling. Op die manier vergroot ik mijn kansen bij mooie klanten. Al vrij snel kreeg ik mijn eerste opdracht bij een grote provincie in de Randstad. Ik leerde ontzettend veel door in korte tijd zelf een complete website op te zetten. Inmiddels zit ik alweer een tijdje bij een andere klant en ook hier heb ik het naar mijn zin. Vanuit CIMSOLUTIONS krijg je goede begeleiding als je gedetacheerd bent. Dat contact blijft heel sterk. Collega’s zie ik ook regelmatig op bijeenkomsten die speciaal worden georganiseerd ter kennisdeling. De mogelijkheden voor de toekomst zie ik hier genoeg.