Young Professionals

Als je net van school of universiteit komt, zoek je uitdagingen en mogelijk om snel te groeien. Maar je moet ook nog veel leren. Binnen CIMSOLUTIONS kun je jezelf zowel vakmatig als persoonlijk snel ontwikkelen. CIMSOLUTIONS biedt je die carrièrestap, waarmee je het beste uit jezelf haalt. Detacheren is vernieuwen. Bij ons blijf je groeien en krijg je de kans unieke kennis en ervaring op te doen bij diversen top-organisaties.

Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit CIMSOLUTIONS ook. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen om kennis en ervaring optimaal te benutten en uit te breiden. Daar hoort ook certificeringen bij. Young Professionals kunnen zich ontwikkelen tot gecertificeerd Microsoft of Java engineer, certificeren voor actuele testmethoden, maar kunnen ook de basis leggen voor projectmanagement.

We hechten veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid kun je namelijk leren, maar motivatie, enthousiasme en flexibiliteit moeten in je genen zitten. Ondanks alle nullen en enen is en blijft ICT tenslotte mensenwerk.

Young professionals voelen zich snel thuis bij CIMSOLUTIONS door de amicale sfeer. Door betrokkenheid van iedereen, krijg je snel zaken voor elkaar.

We zoeken dus HBO- en Universitair geschoolde collega’s met een voorliefde voor ICT, die zich willen ontwikkelen tot Top ICT Professionals. Als Trainee volg je eerst een intensief intern opleidingsprogramma, gericht op jouw wensen en ambities en die van onze klanten. Het opleidingprogramma richt zich op projectmatig en klantgericht werken. De nieuwste methodieken en technieken staat daarbij centraal. Na de interne opleiding zul je ingezet worden op interessante en uitdagende projecten bij onze toonaangevende klanten.

Lees de interviews met onze young-professionals, hieronder. En ontdek hoe zij over CIMSOLUTIONS denken!

Wim de Kok | Software Engineer

Na het afronden van mijn studie ben ik sinds april 2014 werkzaam bij CIMSOLUTIONS als Java ontwikkelaar.  Al vrij snel na mijn indiensttreding had ik mijn eerste opdracht bij een klant, een producent van zeer geavanceerde machines voor de productie van halfgeleiders. Dit was voor mij de eerste keer dat ik in aanraking kwam met industriële automatisering. Vooral het zien bewegen van fysieke componenten maakt de industriële automatisering wel heel bijzonder. Sindsdien probeer ik mijn opdrachten af te wisselen tussen kantoor en industriële automatisering, zodat het lekker afwisselend blijft. Momenteel zit ik op een opdracht bij een gerenommerde overheidsinstelling als senior Java ontwikkelaar.

Khaoula Lalaoui | Software Engineer

Na afstuderen bij de hogeschool van Amsterdam heb ik gesolliciteerd bij CIMSOLUTIONS als software ontwikkelaar. De gesprekken verliepen goed en heb na enkele dagen een positieve antwoord gekregen. Omdat pas afgestudeerd was, zonder werkervaring heb ik een intensieve Java internship gevolgd. Deze heeft 2 maanden geduurd. Tijdens deze leertraject heb ik samen met andere nieuwe collega's aan een project gewerkt met Java 8. Alle benodigde vaardigheden dat een ervaren Java ontwikkelaar heb ik kunnen leren tijdens die 2 maanden. Na het succesvol afronden van de internship en het behalen van mijn Oracle Certified Associated programma I Java 8 certificaat, heb ik meteen de kans gekregen om aan een externe opdracht te werken bij één van de grootste gerenommeerde klanten van CIMSOLUTIONS als Java ontwikkelaar. Het begin van mijn carrièrepad ging zo soepel, omdat ik van mijn werkgever (CIMSOLUTIONS) alle steun heb gekregen zowel om mezelf op de persoonlijk vlak beter te worden als het verbeteren van mijn werkvaardigheden. Dat doet CIMSOLUTIONS door interne workshops te organiseren, het bijhouden van je ontwikkeling en gesprekken met je fieldmanager. Mijn groei binnen CIMSOLUTIONS is helder, omdat elke medewerker werkt aan zijn persoonlijke ontwikkelplan. Hierin heb ik mijn verwachtingen en groeipaden kunnen schetsen om eraan te werken samen met mijn werkgever. Daarnaast biedt CIMSOLUTIONS diversiteit aan opdrachten, organiseert leerzame avonden waarin nieuwe onderwerpen worden gepresenteerd, bijvoorbeeld: Java security, Testautomatisering, etc..

Randy Bijsterbosch | Software Engineer

Mijn naam is Randy, ik ben 25 jaar en ruim twee jaar geleden heb ik mijn MBO en HBO opleidingen afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een baan. Het aantal aanbiedingen dat ik binnen kreeg was enorm. Toch ben ik zelf op zoek gegaan naar een leuk bedrijf en ben ik CIMSOLUTIONS tegen gekomen. Eenmaal in dienst van CIMSOLUTIONS heb ik eerst een traineeship gelopen bij een klant, een producent van zeer geavanceerde machines voor de productie van halfgeleiders, waar ik veel heb opgestoken qua techniek maar vooral "het echte bedrijfsleven" heb leren kennen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij een high-tech klant in de defensie industrie waar ik verder ben doorgegroeid en nu nog steeds ingezet word. Tijdens mijn inzet bij de klant heb ik periodiek contact met mijn field manager van CIMSOLUTIONS waarmee ik de gang van zaken bespreek. Het persoonlijke contact ervaar ik als prettig, omdat hierin eventuele strubbelingen of moeilijkheden op de werkvloer kunnen worden besproken. Ook wordt jouw loopbaan besproken en wordt er hierbij zonodig geholpen of advies gegeven. Het persoonlijke contact binnen het bedrijf en met de collega's van CIMSOLUTIONS waardeer ik zeer!