Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Er zijn elk studiejaar veel kansen binnen CIMSOLUTIONS voor HBO- en WO studenten om af te studeren en te leren van professionals. CIMSOLUTIONS biedt je de uitgelezen kans om je te oriënteren op een toekomstige carrière en wie weet kom je daarna meteen bij ons in dienst.

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je opgedane vaardigheden en academische kennis toe te passen in de praktijk. Zo werk je aan een door ons gedefinieerd project binnen de dynamiek van CIMSOLUTIONS en een persoonlijke leeromgeving. Het project voer je zelfstandig uit, maar wij zorgen altijd voor voldoende steun en uitstekende begeleiding door één van onze ervaren professionals.

Zit je in de eindfase van een ICT gerichte HBO/WO opleiding en heb je interesse, stuur ons dan een CV en uitgebreide motivatiebrief.  Geef daarin onder andere aan wat je ambitie is en vertel ons meer over je opleiding en je opgedane kennis. Wij zullen vervolgens bekijken of er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Indien dit het geval is zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk hieronder onze afstudeeropdrachten:

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met met één van onze Recruiters via recruitment@cimsolutions.nl.