Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Er zijn elk studiejaar veel kansen binnen CIMSOLUTIONS voor HBO- en WO studenten om af te studeren en te leren van professionals. CIMSOLUTIONS biedt je de uitgelezen kans om je te oriënteren op een toekomstige carrière en wie weet kom je daarna meteen bij ons in dienst.

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je opgedane vaardigheden en kennis toe te passen in de praktijk. Zo werk je aan een door ons samen gedefinieerd project binnen de dynamiek van CIMSOLUTIONS en een persoonlijke leeromgeving. Het project voer je zelfstandig uit, maar wij zorgen altijd voor voldoende steun en uitstekende begeleiding door één van onze ervaren professionals.

Zit je in de eindfase van een ICT gerichte HBO/WO opleiding en heb je interesse om af te studeren op één van de vestigingen van CIMSOLUTIONS, laat het ons dan weten door te solliciteren op onze afstudeervacature (klik hier).

Wij zullen vervolgens bekijken of er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Indien dit het geval is zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hieronder treft je een overzicht aan van afstudeeropdrachten die wij standaard beschikbaar hebben. Uiteraard zijn deze te ‘customizen’ zodat jij en jouw opleider zich hier helemaal in kan vinden.