Professionals

Vanwege de snelle ontwikkelingen in onze markt is het van essentieel belang om blijvend aan de competenties van onze medewerkers te werken (zowel vaktechnisch als communicatief). CIMSOLUTIONS verzorgt zowel interne als externe opleidingsprogramma’s en certificeringtrajecten voor al haar professionals.

Kennisoverdracht van en onderzoek naar actuele ontwikkelingen vinden plaats via diverse goed bezochte Special Interest Groups (SIG) en het Consultant Development Programma (CDP), waarbij iedere professional op een coach kan terugvallen.

De professionals bij CIMSOLUTIONS werken verder onder uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden en gestructureerde programma’s voor doorgroei naar zwaardere functies. Het is dé kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde Top Employer ICT onderneming. Oók voor de meer ervaren professionals blijven de state-of-the-art projecten uitdagend. En dat ook nog eens bij Top 500 bedrijven!

Er heerst bij CIMSOLUTIONS een collegiale, informele en professionele werksfeer, waarbij jong en oud, ervaren en minder ervaren elkaar vinden om kennis uit te wisselen.

Lees de interviews met onze professionals, hieronder. En ontdek hoe zij over CIMSOLUTIONS denken!

Hannie de Brabander | Senior Projectmanager

Na jarenlang als projectmanager te hebben gewerkt in de retail was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij mijn vorige werkgever was het moeilijk uit het hokje retail te stappen. Bij CIMSOLUTIONS was dit heel anders. Bij mijn sollicitatiegesprek had ik aangegeven graag eens een opdracht te krijgen bij de overheid. En zowaar, ik was nog maar net een paar weken in dienst toen ik een grote opdracht kreeg voor een gemeente. Ik heb in de afgelopen tijd ervaren dat werken bij de overheid erg bij mij past en inmiddels ben ik aan de slag bij een andere gemeente. Bij CIMSOLUTIONS zijn de lijntjes kort en de fieldmanager houdt nauw contact. CIMSOLUTIONS haalt mooie opdrachten/aanbestedingen binnen. Dat vind ik belangrijk. Plezier in het werk betekent voor mij een combinatie van uitdagend en plezierig werk en fijne collega’s!

Lennert Goedegebuure | Business Consultant | Informatie Analist

Lennert heeft als professional binnen het bedrijf een mooie groei doorgemaakt. Hij is gestart als ontwikkelaar, heeft meer kennis opgedaan als ontwerper en is nu al jaren informatieanalist bij CIMSOLUTIONS. Grote opdrachten voor toonaangevende bedrijven zijn de afgelopen jaren zijn revue gepasseerd. ‘Ik vind het leuk om afwisselende opdrachten te hebben. Gelukkig zit ik gemiddeld zo’n twee jaar bij een klant, zodat ik het bedrijf en de mensen goed kan leren kennen. En wat je bij die ene klant leert, kun je bij de volgende klant weer gebruiken. Daardoor groei je sneller dan bij een regulier bedrijf’, vertelt hij. Werken voor CIMSOLUTIONS betekent kijken naar de mogelijkheden en denken in oplossingen. ‘Kwaliteitsmanagement is een belangrijk aspect binnen CIMSOLUTIONS. Wat mij aanspreekt is de kwaliteit die mijn collega’s in huis hebben, want zo kun je goed met iedereen sparren’, aldus Lennert.

Jan-Willem van Schagen | Informatie Analist

Jan-Willem van Schagen gaf tot elf jaar terug informaticacursussen aan de dag- en avondopleiding aan de Hogeschool Utrecht, waarna hij de overstap maakte naar een ICT-bedrijfje. Maar hij bleef op zoek naar de ideale baan. ‘Ik was actief aan het solliciteren en steeds dook bij de zoektermen die ik invulde de naam CIMSOLUTIONS op. Die naam kende ik niet en ik was in eerste instantie dan ook niet geïnteresseerd. Totdat ik dacht: laat ik in gesprek gaan.’ Jan-Willem kreeg al snel antwoord op zijn brief en werd gebeld voor een afspraak. Hij kon de dag erna al op gesprek komen. ‘Ik sprak de directeur en het was erg leuk. De volgende dag had ik al een mooi aanbod op de deurmat liggen. Binnen de kortste keren zat ik al bij mijn eerste klant, Ericsson.’