Freelancer/Leverancier

Zoekt u interessante opdrachten? CIMSOLUTIONS biedt al jaren interessante en uitdagende opdrachten voor ICT talent. Voor de Freelancer en IT expert in dienst van derden is er een ruim aanbod aan interim opdrachten.

Met een groot aantal opdrachtgevers heeft CIMSOLUTIONS langdurige mantelovereenkomsten afgesloten, waar we zowel ZZP’ers als ICT-experts van derden inzetten.

Wilt u zich richten op een interim opdracht waarin u uw talent volop kunt benutten? Sluit u dan aan bij het netwerk van CIMSOLUTIONS! We bieden u:

  • Een dagelijks wisselend aanbod van nieuwe interessante ICT interim opdrachten.
  • ICT opdrachten voor een diversiteit aan rollen, zoals Testprofessional, Architect, Business Analist, Informatieanalist, Software Engineer (Java, .NET, Embedded), Projectmanager, Consultant, Beheerder en (veel) meer.
  • Een excellente contractafhandeling
  • De zekerheid van een financieel sterke partij.
  • Voor ZZP’ers werken we met een Modelovereenkomst, goedgekeurd door de Belastingdienst.
  • Toegang tot ons uitgebreide kennismanagementsysteem en kennisdelingssessies.
  • Zelfstandigheid en vrijheid binnen een collegiale omgeving waarin uw inzet wordt gewaardeerd!

Interesse?

Heeft u interesse? Dan maken we graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we samen met u de inzetmogelijkheden bij onze opdrachtgevers. We ontvangen maandelijks honderden nieuwe opdrachten, dus mocht er niet meteen een interessante ICT interim opdracht zijn dan is er een grote kans dat we binnenkort een passende opdracht binnenkrijgen.  

Opdrachten

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Reinhard Schutte, te bereiken op het onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:
Tel      : 0347 - 368100
E-mail : inhuur@cimsolutions.nl