werken-bij

werken bij Header

Werken bij img

Waarom CIMSOLUTIONS? (Werken bij)

Werken bij CIMSOLUTIONS?

Werken bij CIMSOLUTIONS is investeren in je toekomst. Je gaat werken voor interessante klanten aan uitdagende opdrachten. We bieden je direct een vast contract en ontzettend veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Learn, create and make it work, dat is waar wij voor staan.

Lees meer

Sidebar: 
no

Quote Gerard van Wijk

Foto Gerard van Wijk CIMSOLUTIONS
Het mooie van detachering is dat ik kennis kan maken met andere bedrijven zonder daar in dienst te treden. Iedere klant waar ik kom heeft toch weer een eigen werkwijze. Daar leer ik enorm veel van. Het prikkelt en stimuleert mij om verder te groeien in mijn vak en als mens.

ICT Professional Event

ICT Professional Event

Professional Event home overview

ICT Professional Event

Wil je de zekerheid van een vast contract, ben je op zoek naar veel dynamiek en wil je snel kunnen groeien in je vakgebied? CIMSOLUTIONS doet er samen met jou alles aan om jou in 1 jaar 2 jaar beter te maken. Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Bezoek ons ICT Professional Event op 6 november.

Meer informatie en aanmelden

Sidebar: 
no
Priority: 
10

Afbeelding Professional Event november 2019 (LP)

Quote Ernst-Frans Donse

Als Business Analist heb ik gevarieerde en uitdagende opdrachten uitgevoerd bij verschillende klanten. CIMSOLUTIONS is een professionele organisatie de je de ruimte geeft om je te ontwikkelen en je carrière op een hoger plan te brengen!

ICT Graduate Event

ICT Graduate Event

Afbeelding Graduate Event (LP)

Graduate Event home overview

ICT Graduate Event

Ben je 3e of 4e jaars HBO/WO student en volg je een opleiding met een sterke ICT-component? Of ben je net afgestudeerd? Maak dan tijdens onze Graduate Events kennis met CIMSOLUTIONS.

Meer informatie en aanmelden

Sidebar: 
no
Priority: 
10

Quote Koen traineeship

Foto Koen Bos
Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met de Traineeship Java bij CIMSOLUTIONS, waar ik in korte tijd ben klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Een fantastisch begin van mijn carrière.

Ervaring

Ervaring

Professional (overzicht)

Professional

Heb je veel ervaring in de IT én de wens om iedere dag beter te worden? Dan zit je bij CIMSOLUTIONS goed

Meer lezen

Sidebar: 
no

Young professional (overzicht)

Young professional

CIMSOLUTIONS biedt je de eerste carrièrestap, waarmee je continu het beste uit jezelf haalt

Meer lezen

Sidebar: 
no

Student

Student

Onze afstudeerprojecten bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis toe te passen in de praktijk

Afstuderen bij CIMSOLUTIONS

Sidebar: 
no

Top Employer

Top Employer

Top Employer Award

Top Employer Award

CIMSOLUTIONS heeft voor de dertiende keer de exclusieve onderscheiding TOP Employer ICT ontvangen vanwege het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf en de toekomstgerichte Human Resources-omgeving.

MEER LEZEN

Top Employer Award

Quote David Plink Top Employer

Afbeelding logo Top Employers Institute
De gecertificeerde bedrijven laten uitzonderlijk werkgeverschap zien en zetten hun mensen op de eerste plaats. Deze bedrijven verrijken de professionele wereld met hun toewijding aan een uitzonderlijk HR-beleid en zijn daardoor erkend als een employer of choice.

Teambuilding

Teambuilding

Jaarlijkse evenmenten

Jaarlijkse evenmenten

Jaarlijkse evenementen

We organiseren regelmatig bijeenkomsten, speciaal om kennis met andere collega’s te delen en te leren van elkaar. Ook informeel kun je je collega’s leren kennen tijdens VrijMiBo, het jaarlijkse CIMWeekend of tijdens de sportdag. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom werken de mensen bij ons!

Sidebar: 
no

Quote Omer Guzel

Bij CIMSOLUTIONS ben je geen Pion. Daarnaast zijn er veel sociale events zoals het jaarlijkse weekendje weg waarbij de partner mee mag en het Sinterklaasfeest en de Sportdag voor de hele familie.

Ontmoet ons

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers