Werken bij CIMSOLUTIONS

Waarom CIMSOLUTIONS?Young ProfessionalProfessionalsStudenten

CIMSOLUTIONS ICT Professionals Event

Wil je de zekerheid van een vast contract, ben je op zoek naar veel dynamiek en wil je snel kunnen groeien in je vakgebied? Lees dan vooral verder. Want afwisseling en groei is wat CIMSOLUTIONS jou kan bieden. We doen er samen met jou alles aan om jou in 1 jaar 2 jaar beter te maken.

Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Maak kennis met ons op ons ICT Professionals Event op woensdag 17 april van 18:00 tot 21:00 uur. Meld je direct aan.

Volop werk bij CIMSOLUTIONS voor bèta’s met ambitie

CIMSOLUTIONS legt de rode loper uit voor bèta’s die net klaar zijn met hun studie en voor projectmanagers, softwarearchitecten en businessanalisten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De pluspunten? Bij indiensttreding meteen een contract voor onbepaalde tijd bij een ict-detacheerder met wij-gevoel en spannende opdrachten in een dynamische markt.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals. Zie jij niet direct aansluiting met één van onze openstaande vacatures? Kun jij met jouw kennis en ervaring meerdere kanten op en weet je niet zo goed op welke vacature je moet reageren? Of denk jij dat je zeker interessant kan zijn voor CIMSOLUTIONS? 

Volg ons via Social media en leer ons beter kennen

CIMSOLUTIONS is te vinden op verschillende social media kanalen.