Werken bij CIMSOLUTIONS

Waarom CIMSOLUTIONS?Young ProfessionalProfessionalsStudenten

CIMSOLUTIONS ICT Professionals Event

Niemand wil toch zijn hele leven lang hetzelfde werk doen?

Als jij het leuk vindt je hele leven lang hetzelfde werk te doen, stop dan nu met lezen. Voor iedereen die wat meer van afwisseling houdt, lees vooral verder. Want afwisseling en groei is wat CIMSOLUTIONS jou kan bieden. We doen er samen met jou alles aan om jou in 1 jaar 2 jaar beter te maken.

Genoeg redenen om even kennis te maken op ons ICT Professionals Event op woensdag 14 november 2018 van 18.00-21.00 uur.

Graduate Event

Hé ICT-Afstudeerder. Jij hebt echt geen zin om dit te lezen! Maar als je straks weer bijkomt van nachten doorploeteren, doe dan jezelf een plezier! Lees jouw persoonlijke uitnodiging voor het Graduate Event op donderdag 22 november 2018 van 18:00 tot 21:00 uur.

Volop werk bij CIMSOLUTIONS voor bèta’s met ambitie

CIMSOLUTIONS legt de rode loper uit voor bèta’s die net klaar zijn met hun studie en voor projectmanagers, softwarearchitecten en businessanalisten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De pluspunten? Bij indiensttreding meteen een contract voor onbepaalde tijd bij een ict-detacheerder met wij-gevoel en spannende opdrachten in een dynamische markt.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals. Zie jij niet direct aansluiting met één van onze openstaande vacatures? Kun jij met jouw kennis en ervaring meerdere kanten op en weet je niet zo goed op welke vacature je moet reageren? Of denk jij dat je zeker interessant kan zijn voor CIMSOLUTIONS? 

Volg ons via Social media en leer ons beter kennen

CIMSOLUTIONS is te vinden op verschillende social media kanalen.